ја ќе се умешам пошо ве читам, доволно ти е ќебенце, две барем да имаш, јорган не ти треба, мојата е во декември родена, освен кебе друго не сум користела, едно за дома користев и едно за во количка надвор такво меко
мојата отпочеток до крај беше 2 недели понапред со мерките па на крај ни во 40 та недела( според менструација ) нејќеше да искочи, со провокација се породив, мислам дека терминот се гледа само по последната менструација
Imam edno kebe za doma, plus pleteno kolku za denski dremki. Jorgance se kolebav zatoa prasav, ama blagodarenie na site so mi pisaa, i ti, ke teram bez jorgance
јас имав купено јорганче, ене го стои во плакар неупотребено, а исто сакав да кажам дека на поклон добив околу 20 кебенца буквално сите ми носеа или кебе или бањарка и не знам шо да им правам, ја ги користам само тие две ја шо си ги имав земено дур бев трудна
Ќе биде. Претпоставувам тешко е дека си во исчекување, ама се ќе биде во ред. Знаа докторите што прават. Опушти се ти следат убави моменти и гушкање со бебе
Јас денес наместив креветче за бебе поточно луљка кревет, алиштата се исперени од утре ќе почнам да пеглам. Уште колекција немам земено за бебе, а и незнам ни каква да земам
Петок беше кафеаво, вчера и денес мешано кафеав, розев кога како. Ме гледаше на ехо вчера во матка нема. Во петок последен пат пиев, и потоа дента ми се јави некој бледо кафеав исцедок, мене не ми ни текна дека може од него да е.
Според мене, не мора уште сега да земаш креми. Земи си една за газе, Павловиќева, ама цели колекции нема потреба. Верувај дека кожата на бебето е многу нежна и самата има заштитен слој. Греота е да ја мачкаш многу со хемикалии, колку и да се наменети за бебиња, оти се нарушува природниот слој. Јас за моето да ти кажам не користев креми лосиони. Едино крем мрсен за газето, Јекодерм некогаш и тоа. А некои од убаво кожиче, со користење на такви креми, ја направиле осетлива кожата. Можеш ете млеко за тело некое хранливо колку за масажи да му правиш.
@olly14 Еве една успешна приказна да ти влее надеж. Ќе биде силна Ана и ќе помине ова https://www.facebook.com/4044431929...ppvn7txsBkuVgd88q1jpoCAoTnD5Gdi1CavWeTbPbVvl/
Duso izdrzi se pominuva i ovaa ke pomine samo trpenie i verba vo gospod toj e golem.Site da se pomolime za ana
Има попуст баш сега активен на Мустела и Уриаж во Анни фарм. Јас се мислам помеѓу Веледа и Мустела, ако некој начека попуст на Веледа нека пише..
Океј се пред пандемијата бев имаше мн гужва те фаќа тебе па иде друга коса и мијат па се враќа кај тебе пак и слично и мн мн пудра шибаат ама ако се дог ќе поминеш ок за парите вреди 600 ден шминка и фризура нз како е сега порано хигиената на Нула им беше во однос на четки и слично нема миење на четки вајда сеа е подобро у глобала се бендисав јас како ме направија