@Mariz,замислувам како ти е, јас 38 недела ,плус со помало бебе околу 3100,3200...па голема мака си имам, ми тежи дека спуштено, имам некои боцкања вагинално,а се гледам секој ден машала се поголема и поголема ,почна и во лице да сум како бумбар еве конечно се средив,се избричив,церемонијално и сега пак одмарам..
Еј немој вакви шокови да ни' правиш @mariz...Па ние и мекици нарачавме . Ние тука мислиме девојкава се пораѓа, а она со мажето си се дружела по дома . Ајде биди поактивна хахаха
Hahaha baska se banjav, sreduvav nekoi alista, samo peglam so stomak ogromen i si vikam sekoj pat ajde ovaa tura sto peglam e posledna so stomak... inace ne da se zafrknav, se depilirav vo 37ma nedela i sega mi se porasnati nekoi 1 cm vlaknencava, vecer kje se sredam da ne bide posle vo brzanje se hahah da neznae covek sto da napravi.. Bebe gajleeee nema si ika, si pretka...
Ова ме потсети на мене . Со првото се породив во 42 недела и при секое чистење, пеглање, што и да беше си викав "се надевам ова е последно со толкав стомак" . Ама долго време се надевав...
Jas zivi smeski sum, koga ostanav trudna iznakupiv 20 para gakji od sara fashion beli pamucni i samo tie si gi menuvav, si gi vriev na 90 stepeni... Od vcera do denes dva para rascepiv, dusa nemaat vekje, odam vo vece i nabrzinka vo soblekuvanje op rasparaa Dve nedeli vikam ajde ovaa nedela kje bide, e ovaa mora da bide vekje! Sakalo nejkelo mora
Ајде ќе даде Господ убавини, сега нема нема ново, ама кога ќе почнеме сите по ред, ќе го ,,бомбардираме,, форумов со новости...
A be kakvi vlakna,1 cm ne e nisto...jas neli skroz neocekuvano otidov na poragjaj,sabota bese a si planirav pon-depilacija,vt-kozmeticar+frizer,sr-lakiranje,kratenje nokti a ustvari ...me podzabricija na boks so ona najobicnoto bikce I posle 3-4 dena vo hodnik me srekava taa sto me siese i mi vika "majka kako si?Te pamtam" ja u zemja propadnav,si vikam u sebe po vlaknata me pati i sto vikav ko magarica I ona "kazi mi apostolkite kaj ti se kupeni?" ,mi olesna ...Imav na mene apostolki edni,preubavi drugarka od NY mi gi donese,so se niv na boks,sto se vika direktno od vikendica otidov...P.S.Muabetov cisto malku da ve opustam
Of jas mnogu cuvstvitelna koza imam, nikogas bikce ne koristam na intima, samo depilacii, ednas dva pati sum se izbricila so ubavo novo bikce i pak lom... Ama pa koga kje vidis pokraj ranata voopsto nema da mi bide bitno za nafrlanoto, kje se ispocesam nekoi 2, 3 dena samo
Здраво на сите трудници со лесно јас не сум ни на пола пат 15 + 2 г н сум па ми преостанува да читам од поискусните инаку нова сум на форумот се надевам ќе се дружиме низ темите
Јас исто се,,замарам,, со влакната , мислам секоја сака да е мазна тазе, ама секогаш по план не оди.Еве нозеве ми се супер, а на препони се избричив и секое бричење мали црвени ситни исфрланки, плус некое поткожно и сега што да правам???Си викам ај ,гајле ми е,колку толку средена сум
Добредојде, ќе се дружиме убаво секако, нас тука ни е прекрасно, навистина мн.брзо мина времето со дружба на форумов, мн.совети добронамерни и многу слични искуства споделени..
Abe @eleni27 ni se porodi taka? Znam citnav nesto, ama jas zbuneta denovive citam ko da ne citam znam nesto vidov deka bila do bolnica, ama se vratila domce da poceka bolki..
Eve me i mene so totalna zbunka vcera bev na pregled ctg, eho i vaginalen. Sabajle stanuvan kafeav iscedok se javiv na lekar vikam da ne mi e od pregledot vcera. Bev na lekar ne sum otvorena, ctg so malku bolki a mene nisto ne me boli, doktorot vika bebceto e malku spusteno i nisto ne se znae. Nisto ne me boli samo ko na momenti da mi se odi po golema nuzda. I sto da vi kazam ke si cekame
Уживајте мешиња .. http://www.femina.mk/забава/видео/видео-кое-разнежува-бременоста-од-гледна-точка-на-бебето
Ajde da gi prasam poiskusnite veke majki moze li da me fakaat porodilni bolki ama kako bolka i grcenje vo stomakot i kako da imam nagon za odenje po golema nuzda, a kicmata mn malku me naboluva recisi ic ????????
@bella.s @volsebna urmite se jadat neparen broj 1,3,5 ,jas jadev vo deveti mesec,pesacev,imavme odnosi so mm i po dva pati na den da ne recam sekoj den ahahah se do posle termin ama sepak si ostanav 24 saati na porodilno so bolki i maki dodeka da izleze sin mi . kako sto rece @PUPICA se e individualno ama za mleko urmite mi pomognaa toa sum 100 % sigurna. pozdrav i so lesno na site.