Мене и матичната и на ГАК докторката ми кажаа од 24 до 28. Ете некоја членка ако точно знае нека пише.
Менував боја баш пред месец дена. Од природната во црвена, и тоа со Гарниер Олиа (без амонијак е). Ги покри и малкуте бели влакна што ги имам. Така да земај слободно и ич не му ја мисли. Мислам дека и Syoss беа без амонијак.
Јас да се извинам, и мене ми кажале 24-28, само што овој труднички мозок не памти, баш проверив сум пишала на мајка и арно сум пишала. Јас ќе одам на преглед уствари во 22ра па ќе ми закаже. Се извинувам пак! Нека се живи и здрави сите бебуши, ама моите молитви моментално се со принцезата на @olly14 се надевам наскоро да чуеме добри вести, па да се придружи на дружината бебуши од Фемина! Исто така огромна поддршка и до @fana за побрзо опоравување. Инаку лежам цел ден и многу ме боли кичма, ко да сум се прекршила на пола се осеќам. Стомак прекина да ме боли, ама кичма ме уби. Ќе станам сега за до книжара да купиме на бато ранец и назад на лежење пак. Многу ми е страв, не ми требаше ова оптеретување.
Честитки, да сте живи и здрави и двајцата @fana што и да било побрзо да го заборавите. Ајде сега сите дома гушкајте се