А нормално ли е да имаш како кафеав исцедок после вагинален преглед? Онака баш како пред менструација. Уште одма ме предупредија дека можно е да имам, сма ваљда требаше да прекине од вчера. Прв пат ме гледаа
Даааа , мене денес ми се случи тоа , минатиот пат после таквиот преглед немав ништо , денес кога стигнав дома имав крв и на гаки и на бришење , па се јавив кај докторката да ја препрашам да си бидам на чисто , ми се смири.
Исто и мене ми се деси имам кафеав исцедок после прегледот ама докторот ми рече дека е нормално да не се плашам
Честитки мами, да е здрав и жив принцот, само да ве радува! @fana Што и да било поминало, отсега само најубави моменти да ве следат!
Мене ми влезе како ептен сеа нареден преглед како ќе издржам незнам А колку беше отворена може ради тоа не те болело
Еве сум ❤️ Супер беше се бев со провокација и се течеше одлично, вагиналетка па инфузија па епидурал, се отворав океј кога накај 6cm закочи нешто докторката го виде цтг и виде нека не мрда надолу плодот да бутка и одма ме однесе у сала царски за 15мин, ппочната врвка се завиткала. Искрено ништо не ме боли сега, добро сум пробувам да мрдам намерно за да не се улежувам, на радоста и нема крај. Само едно ќе кажам и благодарам на Корнелија Трајкова за брзината посветеноста фокусот и работата не спаси, целиот тим во систина е ВРВ. Анестезиологот кој цело време беше со мене во сите моменти водејќј ме низ процедот и за контракциии и за царски. Немам многу ама јас секој цент што ќе го дадам тука не го жалам. Синко е добар 3 кила сме точно и 50cm денес сум 38+4 и тоа е тоа Сега ќе де опоравувам од царкси сма ќе ве литам сите ❤️
Мене пред некој ден една другарка ми донесе креветче за бебето. Нејзините се веке пораснати ,сама ми рече да ми го даде и јас прифатив. Не е дека немам можност да купам ама ете прифатив да го земам од неа. И сеа малку грдо се осекам...незнам зашто...ко да си сакам мое ,а од друга страна па си вика зашо да не зеам коа ми даваат.... Сте користеле позајмено креветче?
Креветче не,ама релаксатор,дубак,џампер,алишта се ми беше дадено за ќерката,така да не се замарај,добро е што има кој да ти дава ич не му ја мисли
Тенкс. И јас тоа мислам,некако си сакам мое ,ама па коа има зашто да не земам ....незнам...ко да ми е шубе...
Јас така земав некои “ситници”. Од кои некои ситни ама скапи работи за да ги купуваш а не знаеш дали ќе ги користиш, после увидов сашто немам искуство. Гардероба нешто секојдневно и мм на нос ми ги истера, и мене шубе ми направи. Ама како помина време и како трошевме на све нешто сфатив дека све што можам би земала пак, само да има кој да даде.