Фала ви многу девојчиња. Магнезиум и б6 ми е редовна терапија насабајле и навечер (затоа синоќа мислев дека од тоа ќе ме опушти). Денес земав магнезиум гел и блокмакс гел, и дека многу ме болеше почнав со блокмакс. Ми го опушти местото значително. Се уште се чувствува болка при станување, ама вака барем лежењето е полесно. Утре се надевам дека ќе биде уште подобро. Фала ви многу
Сакала да продаде таа Леле ти планираш ти рекла.. Тоа не се планира, што излезе излезе Јас сум ситна,првото ми е 2800 родено, сигурна сум и ова ќе е горе долу толку. Не сакам во облека што и виси да ја облекувам, бар неколку 50ки да има. Од кај купи шпихоЗни 50ки? Јас онлајн не можам да најдам никаде.
Дали value на мерките означува всушност колку тежи бебето? Друго ништо нема изразено во грамажа. Некако чудно ми е за една недела скоро 400 гр. качило. Ко со квасец да сум го товела
Која недела си? Ако си при крај мислам дека е нормално повеќе да качува ама еве нека кажат поискусните членки дали е така.
Нека почива во мир малата кукла Биди силна и храбра, за неа, за себе и за тоа дома што те чека. Нема зборови за утеха, преполно е и претешко, никој повеќе да не дочека. Ако ти треба нешто ние сме тука да помогнеме
Дали смеам да одам на заболекар меѓутоа да користам локална анестезија? Многу слабо толерирам болка, секогаш забите ги правам со анестезија. Имам голема фобија, анестезијата е неизбежна. Да напоменам дека сум 13 недела. Дали може да му штети на бебуш?
@olly14 Душо најмила нема зборови со кои што можеме да те утешиме. Многу, ама многу ми е жал. Прими искрено сочувство, биди храбра и нека помине оваа болка побрзо. Сега имаш ангел на небото кои што ќе ве чува цела фамилија