Мене ова ке ми биде прво бебе Сестра ми ги стерилизираше во стерилизатор ама го докупија откако се роди внука ми, инаку со сјај бебешки и зовриена вода ги пареше знам. А јас шишево на авент го испробував само, не знам што ми текна
Влегов за да те проверам , плачи и извикај се ,па собирај сила за понатаму Душиче ,искрено верував дека ќе успее
Девојки нормални ли се болки ,како бодежи во вагината. Не јаки,не чести...понекогаш на моменти. Цервикс од 35мм дали е во ред? Димонида рече супер е ,тука на групата читам и така и така
И мене ми е толку цервиксот и исто ми кажа дека е добар. Така да добри сме не се грижи, а бодежи во вагина повремено чувствувам уште од почеток на бременоста.
I jas samo citam I se panicam , isto sum 22 nedela 3.04 cerviks , od koga mi go kazaa toa osekjam nekakov pritisok dolu I peckanje , nemozam da prekinam da go mislam. Povise mi e na psiha garant
Јас после случајот на Оли ,дека Димчев не и виде ништо на ехо...стварно ми е страв ко да снемуваm доверба во докторите
Јас имам 3 спонтани претходно и доверба во докторите одамна никаква. Почнав да идам у цркви да палам свеќи и да се молам ако ти се верува. Како е Господ никој не е. Ова лежанјево ме уби психички скрос, само се затварам у спална и си плачам, со мене муабет не се праи. Знам дека не е убаво бебе осеќа ама посилно е од мене...