Побавно, менувај рака секој ден и мачкај хепатромбин. Некогаш многу пече, ама после некое време ти станува навика и нема да ги осеќаш.
Видиш не ми текна да пијам по 2 магнезиума. Ќе пробам. Со синко баш ова време знам почнав по 2 магнезиума.
Каков магнезиум пијате и дали секој ден по два и кое време јас пијам магнезиум директ со витамини б и ц само навечер по еден.
Јас пијам Магнетранс, по едно навечер, а по потреба по 2 ете како денес што ќе се напијам. Мене ми одговараат овие зошто имам запек, па овие ми помагаат.
Магнетранс пијам јас, го избегнувам магнезиумот што е со б витамини затоа што во него има фолна а јас веќе пијам метил фолат и плус и во пренаталните има б витамини па да не ми дојде премногу. Пијам по два, при некоја поголема болка зголемувам на три ама мн ретко.
Уууф магнетранс од 400 тие што се со продолжено дејствие јас дека имам зголемена доза ради контракции вкупно дневно ми се фаќа 1550 мг столицата ми е Докторката вика е ако де бар не напињаш, шо да напињам водичка ми е
Има ли некоја членка купено или користено од коритцево? Ми се гледа штосно дека нема место да ми зафаќа, а од друга страна незнам дали е практично таа гумата отвори затвори или пак обично да купам
Јас пијам магнезиум директ со плус б и ц витамин на Natural Wealth. Не пијам по два секој ден само кога имам некои такви менструални болки пијам по 2 од еднаш.
Од почеток е така после се навикнуваш.Во стомак најмалку ме боли,најмалку модрици ми излегуваат.Во рака боли и се појавуваат модрици.
Ја со мојата среќа 39+5 по втор пат излегов позитивна на ковид на брз тест сакав да се породам во систина но ако издржам до пораѓај додека да бидам пак негативна.. е сега викам од сабајле дај да направам една крвна слика да проверам ддимери да видам како се и еве го резултатов… ве молам некој со слично искуство, кај и да се јавам ми викаа еве оди си во ковид одделението на гак, јас стварно веќе незнам на кај да фатам, страшни ли се ддимерите нешто или? Да одам ли на гак сега ? Или да одам во систина?
@pineapple93 не ти се покачени за трет триместар, одлична ти е крвната слика. Не се плаши, се ќе е во ред. Кој ден ти е?
Super ti se, ne panici. Mojata doktorka mi rece vaka : Vo prvo tromesecie da se do 500 Vo vtoro tromesecie da se do 1000 Vo treto tromesecie da se do 1500 Taka da spored nea i toa jas sto go znam, ova e super. Baska mislam deka @Joraa se porodi vo kovid odd na gak i bese prezadovolna. So lesno majka i ne se sekiraj.
@pineapple93 ако немаш болки и контракции почекај, ако те фатат ќе мораш на Гак. И таму убаво ќе поминеш. Не знам дали после 7ми ден покажува негативен тест, ама толку е изолација мислам, би требало после и во Систина да те примат.