Земи си од сувите марамици и можеш да ги натопуваш во млака вода. Најприродна и најбезбедна опција се.
Ова се суви марамици се потопуваат во млака вода, најдобар избор за новороденче наспроти влажните марамици, ги има и во Зегин
Мене Тото ми беа прескапи, зошто јас не знам со 1-2 марамици да избришам, па користев од ДМ со вода и супер ми беа. Се е добро освен Бекутан, тоа е хемија најголема, пржат очи ако бришеш шминка со нив, замисли на бебе. Кога беше ептен мало и топло го миев, после стана невозможно и си земав марамици. Добри се и Виолета, ама од ДМ тие како хартија што се, со вода, најубави ми се погодија.
Исто и јас за првото не користев влажни за дома. Овие на тото што ги имаат постирано, ги потопував и бришев. За надвор во торбица зимав бејбилове 99% вода. А инаку има и виолета 99% вода
Влажни земав виолета 99% вода и бејбилов туфери (големи коцкасти) па ќе комбинирам.. Планот е , за почеток, преку ден млака вода и туфери, а навечер влажни.. па ќе видиме
Имаат суви, ама за синко немаше па со овие со 99% вода терав и уште и за нас сите ги користам тие. Така планирам и понатака, пошто среде зима ќе се роди, ладно ми е купатилото и општо дома ми е поладно и нема шанси да го мијам под вода, секако ќе го бањам секој ден, па ќе користам влажни. Иначе за синко сите ме предупредуваа дека ќе биде како татко му, вриштало, ама за ова вампирче аждајче изгледа мислеле. Осеќам, предосеќам дека ќе се роди аждајче. Легнам ли навечер еве го се јавува, седнам ли на ручек, исто еве го се јавува, покажува уште нероден дека ќе биде пали гаси по дома. Љуби га мајка
Топчиња, последно цтг направено имав и лотарија дека му кажав дека имам менструални болки цело време. Не сум отворена, а и воопшто не ме болеше Да лежам поќе време ( зошто така ми е океј) а доктор не знај колку работа имам морам да спремам се
Маж, мажипол! Дупла свекрва! Марио доаѓа Ако беше џенцка ќе имаше име по татко ми, имењак на твојот најважен маж моментално, ама останува трета среќа да се роди Јаника Љубам твоите две среќи
А транспортерот и количката како се чистат? Не сум сигурна дека се вади навлаката (уште се спакувани) ?
Zdravo mamickiii 32+1 sum i poslednive nekolku dena imam strasna nesonica i nekoja cudna glavobolka nautro koga ke stanam.. Nekoj sovet