Мешиња што користите за затнат нос? Ме фати изгледа некоја настинка, ужасно ми е затнат носот, едвај дишам Немам температура, немам болки во тело ама носот ми е ужас... Се надевам не е ковид, прележав два пати ама па ништо не е гаранција
@Iris-1234 мене ми е постојано затнат носот. Ми помага краткотрајно Синомарин морски спреј, ама хипертоничен. Одма ми се пушта. Од послабите немам никаков ефект. Може од самата бременост да е, или од клима од сув воздух, јас мислам од тоа ми е зошто насабајле се будам затната. Денес ми правеа ковид тест, негативен е, а баш и јас се мислев поради носот.
Леле луѓе се исплашив дури колку сум испукала на задникот кога се видов во внатрешниот дел цела со црвени стрии. А на друго место никаде немам, таму на крај памет дека можи. Кажувајте лек..
Ставам Марисол јас ама нема некаков ефект. И мене ми е затнат цела бременост ама сега е поинаку некако, се гледа дека е некоја настинка, кога ќе пушти премногу секрет имам Што убаво добра си бев досега, што ме најде сега
Zdravo Za pregled podobro e sistina ili sante plus .. Cisto onaka na pregled sakam da odam ama neznam kade e podobro
Лек за стрии нема Тие ни се тетоважи од мајчинството за цел живот Ама не се секирај со текот на времето ќе обледат и нема да се познаваат
Женски, смешно или не морам да прашам. Ешерихија во мочка е пренослива преку контакт некаков? Преку воздух не, ама поинаку? За да знам како да внимавам.
Мислам дека помеѓу овие две нема споредба и нема што да се двоумиш. Димчев ако ти е за скрининг најдобар, Корнелија, Петровска...
Леле абе прв пат јас стрии да имам, и тоа она баш многу црвени, кога се видов се исплашив да ти кажам.. тоа е , ќе мачкам со масло, алое нешто се надевам ќе се смират барем тие и нема да продолжат да излегуваат нови..