Добра си. Ке издржиш за малку. А и да не , сметам дека воопшто не е опасно веќе , така да ,не се грижи...одмарај ,слушај доктори и ке држиш бебчооооо за малце
Одмарај мила и со лесно Според мене веќе си безбедна, ќе биде сè во ред, ќе се гушкате со бебка уште малку Пишувај ни како ќе си, те мислиме
Не се сеќирај, Синко е роден 35та недела, љуби га мајка, попаметен е од мене. Си ги достигна и престигна другарчињата, нема гајле. Гушкам и со лесно!
Женски дали овде кај нас во Македонија во приватна болница може да се закаже индуциран природен пораѓај? Рано ми е многу за таа тема но ме интересира чисто вака да знам. Со првото детенце не се породив тука па не знам како е тука.
Леле Кате јас и ти сме една недела разлика по термин, а јас си мислам има време за нас. Среќа што ете откри што е, пробај да бидеш смирена и верувај дека ќе биде се во ред. Внук ми е роден во 35та, па еве го веќе лази, напреден е и немаше никакви проблеми. Ќе биде се во ред Пиши почесто те мислам
Здраво,јас не би се мислела за Систина, не знам кој др те води, ама двете бремености ги водев од почеток до крај таму и со двете породувања поминав одлично. Посебно ако си специфичен случај, не се мисли воопшто Не би те плашела за ГАК, ама мојата другарка си пропати таму пред 4 месеци, од хоспитализација до испуштање.
Сега си ги побарав старите мислења во првата бременост. Јас немав висок пролактин, ама редовно ми беше на горна граница. Сум го пиела до 10 недела.
Со лесно, моево е родено 34+4 еве ја за 1 недела полниме 1год, и јас исто има термин октомври сакав да е вага како мене ама ништо Со лесно се ќе биде во редl:
Живо здраво среќно и весело ќе се роди ич не се секирај. Ајде шубаво лето ќе фатиш да се шетате во парк. А тебе најголем страв ти беше ко мене да не излезе. Ајде уживај во сигурни раце си.