Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Добар ден и од мене.Јас денес дека Голема Сабота, малку сум вредна,мм чисти, ајас помагам :) Си ја наместивме спалната со нова прекривка, исти бои како и креветчето,и мн.е убаво :) Сега седнав ,се заморив, доста е ,инаку имам повеќе исцедок денес, ама нели нормално е :).... @galapce, драго ми е што немаш болки, уживкај ,чекај екипа, те поддржувам за секој збор за форумов... @mariz, криво ми е што те вратиле, измачување е и мислење, незнам зашто кога ја гледаат ситуацијата,не ти предложат царски,знам несакаш ама ќе се олесниш ...Јас па чекам да ми предложи др.царски :)
    Имајте убав ден!
    Поздрав и до @Ivanushkaa, која сега си ужива со бебето, едвај чекам да пише нешто повеќе ;)

На SpangeBob, Sky-butterfly, mariz и 2 други им се допаѓа ова.
  2. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.005
    Допаѓања:
    327.968
    Ти како мене :)
    Јас додека бев бремена исто при крај потајно сакав царски некој да ми спомне.Не за полесно да ми биде него од пусти страв.На крај бидна природно со брзина на светлината родив.И за 3 часа на нога бев :)

На Angel.Heart, Sky-butterfly, espana и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Ете ме сфаќаш :) И јас свесна сум дека по царски има јаки болки, ама некако спремна сум тие болки да ги трпам...пусти страв, паника.Така да, во вторник ќе му спомнам на докторов,јас му спомнав, ама тој вика ај да почекаме :)

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Mariz i ti kako mene izgleda imas dlaboko grlo a baska i zapecateno,pa zatoa nemozat da ti go dofatat.:D
    Se smeam bozemski ama iskreno od prsti i spekulum mi se cini deka uplav imam veke.
    I jas joy potajno na carski se nadevam,da znam deka sinko e dovolno zrelo ke stiskam palci za uste deneska ama sepak ostavam na Gospod,bez izrazuvanje silna zelba.

Uste edna rabota mislam deka ne ja spomnav(oti za se ispoveduvam veke pa i moze i po poveke pati):lol: :tmi:
    Vo Skopje po dvaeset doktori,sestri imas nad glava koga ti brcaat,ne gi brojam studentite,ama grloto ne mi go ispraa.Toa sto mi se dopaga kaj ovdesniot doktor e toa sto koga i da te gleda pod spekulum,obavezno ti go pere grloto.Znaci taze prani sme :rofl:

На Sky-butterfly, mariz и espana им се допаѓа ова.
  5. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Искрено некогаш лежејќи,си викам да си чекам болки може лесно ќе поминам, ама тоа ,,може,, и се знам себе си ,кога ме прегледуваат сум стегната, а не па пораѓај...Ајде,здравје,како треба така ќе биде...да не ја заморувам сега психава и со тоа,многу ќе и дојде :)

На menelele му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.657
    Допаѓања:
    76.928
    Abe mene maticnata na pocetokot mi spomna kako lele kolku si golema a kolkicko grlo na matkata imas i togas ja prasav sto znaci toa i ona rece epa malku potesko kje se otvaras (toa potesko izgleda znaci ic), so dve krvarenja jas ne sum voopsto otvorena, vecer kje si baram bigami da me zadrzat, maka mi e vekje kako covek bez dusa sum, ne mi se ni zbori so lugevo okolu mene.... Taa doktorkata pa zapnala do vtornik da cekame, sea 7 dena ne se otviriv vo Vtornik sigurno kje se otvoram.... Baska i dvajcata doktori bez oset prsti mi pikaa, toj deneska osobeno so edni race ogromni...

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  7. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Epa eve i ja da se pofalam si rodiv kerkice:inlove::inlove::inlove: i toa prirodno i bez anestezija gospod zdravje da i dade na dr Magzunkova od GAK. A celo vreme vikav jas bez anestezija ne mozam ama ete se pomina za tri saati stanav od krevet. E sega normalno boli i posle ama se za bebus.Vi posakuvam na site sto pobrzo da se olesnite lesno ko mene i zdravi i zivi deca da si rodite.:inlove::inlove:

На elena.mak, awl, Eli23 и 18 други им се допаѓа ова.
  8. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    I da si baras @mariz .So ke te setaat samo natamu navamu,tamu barem ke se osekas psihicki posmireno i ke pospies kade kade podobro od doma.
    Ne deka e sjajno vo bolnica ama psihata ke ti e pomirna.

Cestitki @menelele ,da e ziva i zdrava malata :inlove: guskajte se a bolkite do utreke gi nema.:l:

На espana и mariz им се допаѓа ова.
  9. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.657
    Допаѓања:
    76.928
    @espana abe preeska nesto si zborea megu sebe, kao dali da i kazeme ili ne? Sto sakaa da mi kazat neznam, prvo mi rekoa dojdi na CTG porucek, a posle dojdi prikvecer... Edno vreme i dali da ja zadrzime, kje ja staime tamu so antena -.- Sto im znacese toa neznam, znaci krajno bezobrazni se... Baska koa tresna doktorot 4700g ti e bebete, kako be koga pred dva dena 3500g bese... Mu vikam kako kje go rodam tolkavo? eh vidi kolkava si golema, pa golema sum ama neli ne se otvaram... Breeee ludu doktori..

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Taka e nema prvilo i nie ne mozeme da kazeme sto i kako treba cim ja rodiv bez anestezija mislam mozat site. E sega jas so 6 prsti otvorena otidov vo bolnica i za 4 saato se porodiv. Ajde so lesnoooooooo

На Maceto123, danichap, Sky-butterfly и 2 други им се допаѓа ова.
  11. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Леллеле, се убави новости, на убави денови, да ви е живо и здраво бебето, и вие сите со него :)

На menelele му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.657
    Допаѓања:
    76.928
    На menelele и espana им се допаѓа ова.
  13. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    @mariz, катастрофа е односот на докторите,срамота,наместо психички да те опуштат,тие ќе те потресат...лудаци...и убаво вика @galapce, подобро да те задржат, не е сјајно во болница,јас кога крварев лежев и некако мн.посигурна се осеќав таму, дома се на штрек ...

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Fala vi na site na ubavite zborovi, site sto cekate da si se olesnite i da si rodite zdravi i zivi bebuvcinja i vie da ste super posle toa :)
    @menelele cestito i zivi, zdravi, srekni da ste site zaedno i se najubavo:)

Jas inaku deneska sum podobra....za mene carskiot e strasna opcija, bez razlika sto neznam za prirodnoto kako e:) no vcera bev tolku izbezumena od bolki mislev poluduvam...no da ne gi plasam majkite sto sakaat carski se se izdrzuva za bebush :) poleka poleka se oporavuvavme, bebenceto e dobro si gubi na kilaza na pocetok, dodeka ne pocne ubavo da jade, no super si e malku antibiotik prima za infekcija no ne e strasna.....
    Pozdrav od srce do site i stegnete zabi vredi :D

На Maceto123, SpangeBob, danichap и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Inaku fala bogu sto ja ima i taa opcija, pa zaradi nea sme zdravi i zivi i jas i sinceto :) i predobrata i strucna doktorka Simonida Kotlarova i celiot nejzin tim......
    za borbata so cickanje heheh od doma ke vi pisuvam zdravje :rofl:

На *цветче* и espana им се допаѓа ова.
  16. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.067
    Cestitki za novite bebusi, da vi bidat zdravi i zivi, samo radosti da vi nosat sekoj nov den :inlove:
    @menelele kako ja zakaza Mandzukova? Kaj nea li odese i porano ili ti se pogodi taa na smena?
    Slusnav mnogu ubavi zborovi za nea, ponatamu kje mozam li bas kaj nea da zakazam pregled? I ako znae nekoja druga neka pise :)

17. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    @menelele
    @Ivanushkaa
    Честитки!
    Да ви се живи и здрави бебињата.
    Следни мамички т.е бебиња за месец Април:
    Април
    mariz 04.04.2015
    eleni27 05.04.2015.
    Mandarinka 16.04.2015.
    zazarsko 22.04.2015.
    melisita 22.04.2015.
    espana 25.04.2015.

Последна измена: 11 април 2015
    На menelele, volsebna, Ivanushkaa и 2 други им се допаѓа ова.
  18. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.657
    Допаѓања:
    76.928
    Eleni27 mislam deka e porodena :)

На joy1, espana и makedonkamak им се допаѓа ова.
  19. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.008
    Eleni 27 Има здраво машко дете...нека тие здраво и живо срцка:hug:

На bubic.k, menelele, espana и 2 други им се допаѓа ова.
  20. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.526
    Допаѓања:
    288.869
    Јас уф уф...од црква се одвлеков по дуќаните и се награбав бебешки работи.
    Се погодија бои, дезени, модели, големини и не можев да оддолеам:$.

На elena.mak, Eli23, Maceto123 и 8 други им се допаѓа ова.