За кој доктор и да одлучиш нема да погрешиш. И ако немав добро мислење за Димчев, од последниот преглед кај него сум задоволна. Човекот многу не збори ама си ја знае работата. На крај се ќе биде во ред, ќе видиш.
Ќе биде сè во ред, битно е што се осеќаш добро и си позитивна Кај и да се одлучиш да се пораѓаш, да поминеш најлесно на свет и да се гушкате со бебка
@macalavica нели можеш да се договориш со Ана за царски? Ако се договориш со неа не гледам можност таа да не е на породувањето. Нема опција природен пораѓај кај тебе во никој случај.
не знаеш колку се израдував кога го видов постов! Честитки душо! Да расте и да се развива убаво, здраво! Биди силна и преброди ги сите стравови! Ве гушкаме со Калина, па чекаме да видиме дали е батко или дадичка
Da da, rano e za dijagnoza - taka mi rece i doktorkata. Rece samo deka se somneva, i da vnimavam kako sto rece @Ena Mena. Samo ne prasav dali ima nekakov rizik za bebeto ako e postelkata nisko. Inace i jas ne se plasam od poragaj, bilo da e carski ili prirodno seedno mi e, samo zivi i zdravi da sme so bebuska. Vi blagodaram na dvete sto spodelivte.
Не се секирај. И мене ми е ниска па ме пушти докторката на одмор да одам. Битно да не креваш, и мојава препорачува бар одредено време во текот на денот да лежам со крената карлица. Генерално има време да се крене, рано е сеуште. Баш вчера видов цело штандче во Анни Фарм во Капитол. Имаат и онлакн достава
Девојки во која недела почнавте да го осеќате бебушки? Јас сум 19+ недели и како да осеќам нешто од внатре, ама пак не сум сигурна дали е тоа, зошто е ретко и ептен нежно и слабо. Ме фаќа некоја паника без врска, во вторник сум на преглед, ама сега знам да се замислам и да си правам лоши филмови секако.
Не паничи, може постелката да ти е на преден ѕид и затоа да не осеќаш или понатаму да осеќаш понежни удари. А тоа што велиш дека осеќаш нежно и слабо си е бебка
Ставајте мекиците женскии Се породив. Јаки болки 15мин ,преглед со рака 9 прсти отворена сум била. Одма на бокс,за 10 мин излезе бебушка моја 2400гр тешка,плачка голема. Ќе седи во инкубатор само вечерва ,да се топли само ,така ми рече докторот. Душата на место ми е
Честитки. Мојот 36+5, па толку се роди. Значи одлична си е и е ќе биде супер. Тебе побрзо опоравување па да се гушкате сите заедно