Лелеееее убајни. Честитки за маљото, здраво живо весело А рече до вечер осеќам ќе се породам. Супер шо си помина лесно, многу ми е мило.
Да, можам,ама ако се случи нешто во меѓувреме ако не е она на смена ке ме породат други а од тоа се плашам највеќе.Лани требаше да ме породи Адела ама завршив на итен царски па ме породи најмладата докторка на Гак и куп спејализанти,се истрауматизирав многу,а иначе Ана многу убав впечаток ми остави и нејзе и верувам,многу смирена,детална, професионална, ине би се плашела ич да сум во нејзини раце.Ке видиме,како треба ке биде.
Ако збориш Ана Данева на ГАК е стварно многу добра. Да работи по приватниве болници, тепачки би биле за кај неа.
Чаре за често крварење од нос? Знам дека е нормално и ништо страшно ама сега почна и по 3 пати на ден некогаш и згрутчена и здосадено ми е. Крвна слика е супер, пијам витамини и вит ц. Притисок немам мерено ама и немам осетено промена за да мерам.
Кате, да сте живи и здрави, баш ме израдува со веста. Уште @macalavica ја следам. Остана некој непороден од старо друштво?