И јас наскоро треба да одам на прв скрининг а од приска ми е страв се откажав... ние сме изгледа тука некаде двете ...кога ти беше последна менструација..
Сега звонев во Ремедика да закажам прв скрининг, цената за близначка бременост е 10000 ден , со тоа што до 26 септември ќе има промена во цената. Дали се нормални??? Лани колку што се сеќавам во Санте платив 3500.
Jas denes se satirav. I mnogu ubavo pominav. Mojata frizerka site gi otkaza i sama sum vo salon. Maska imam celo vreme, nisto ne mi zamirisa alarmantno za da mi smeta. Ima uste nekoja kako mene? ☺️
Citam ovde i nemozam da se iznacudam za sistina i remedika. Vo mojot grad 3500 e skrining ( i prv i vtor skrining se ista cena, a za bliznaci e 6000mkd) navistina se pretera.
Za ispituvanje skrien seker vo avicena kolku bockanja treba, 2 ili 3? I dali nekoja bila so upat od opst maticen doktor?
Стварно ја претераја со цени приватниве и за скрининзи и за пораѓај аман ова е Македонија толку ни е стандардот не сме Германија за срамота.
Што е многу, многу е ! А матичната вчера ми вика нема термини за на ГАК , за во Чаир имало нешто али јас во Чаир не знам ни кај кој доктор би отишла.