Јас ја имам од сомниа одлична е но ја користев само со првото. Сега синко спие со нас на спална и нема шанси да не собере со таа перница, пола кревет го зафаќа. Сега се снаоѓам со перничиња и тоа е немам друг избор
Пак јас. Добро нормално е толку да мрда детево.? Седам на маса ,значи не престана два саати. Нонстоп. .... цел стомак ме боли.
Тие што имате гнезда, дали ги перете во машина, на колку степени, со без центрифуга и дали го вадите сунгерот?
Да. Јас бев на гинеколог еднаш зошто мрдаше агресивно и се исплашив не знаев што му е. Се си беше во ред, нормално било.
Ако мрда зошто мрда, ако не мрда зошто не мрда, крај не ни се фаќа и на нас. Мене ако сум свиткана на маса/биро, ми ја решава раната од претходниот царски, мислам со прсти ми праи нешто ме голицка ептен, морам да се исправам да прекине. На стомак кога лежам исто, си праи скаламуции, на страна на лево ми е топ ама се здрвувам. Нормално е да мрдаат повеќе некогаш, некогаш помалку, како ќе растат ќе се намалува интензитет ама ќе бидат појаки ударите.
I jas sum ista, 6ti mesec. Minatata nok si ja presedov budna. Bebevo non stop mrdase, duri i me pritiskase mnogu na besika. Izgleda se vrti prvpat vaka bez prestan da mrda. Ama si vikam normalno e. Ete i @Doktor F taka kaza
Исто е и кај мене, јас и ти мислам блиску сме, 27+4 сум. Значи некогаш се убива од мрдање, од памет ме вади, не знам дали е нормално. Вчера бев излезена и испаничена се вратив дома да легнам да се смири затоа што се уплашив да не не му е нешто како што треба ама изгледа нормално си е
А коа мрда скрос долу во бикини зоната нормално е ? Претходно го осеќав кај папокот, сега се спушти нешто скрос долу, ме плаши.. немам никакви болки ама сепак ....
Да, јас сум 26+4 али вечерва ме уништи од мрдање. Ме растргна мислам дека. Ваљда затоа и ме болеше стомак
Можеби се ноџињата долу затоа така осеќаш, и јас тука ја осеќам, бев на ехо и госпоѓицата не сака да се сврти, убаво и е така
Zdravooo Vcera doznav deka sum bremena preku domasen test pa me interesira dali e vo red da se cuvstvuvam nekako kako vlazno postojano I da Imam iscedok bel? Isto taka, osekjam I bolka vo jajnjci bas kako za dobivanje. Fala vi na odgovorite
Вреќичка нарачав од George kids, подлога и кадичка уште немам купено ама мислам во секоја продавница за бебешки работи може да се најде.