Галапче, со лесно! Те читав и јас, издржа машки (или подобро речено- женски! ) Сега уживај и чекај си го бебчо, ќе биде се како што треба
@eleni27 Честито синче! Бидете здрави и живи двајцата! @mami blue Честито ќеркичка! И вас ви посакувам се најубаво!
@galapce , остана место кај да се трча таман за да ослабнеме потоа...инаку еве ме и мене на цтг, нема ниедна контракција, бебуш активен, ама има протекување на водењакот.Со Господ напред, ќе видиме што ќе биде...
Женчиња, во болница сум, водењакот си протекува, не е целосно прснат, вистински контракции на неколку минутки, болки знаете какви а ниту еден прст отворена...ќе чекаме , ќе ме следат на цтг, па ќе видиме што ќе одлучат...
Lele, sto bebinja ke ima utre!!! So lesno Espana, ti ja pustam celata srekja i lesnotija na svetot!!!!!
@espana и @galapce не држите во неизвесност. Ајде која попрво ќе повлече денес...само со лесно нека е
Kolku ubavi vesti imalo denovive! Neka vi se zivi i zdravi bepcinjata na site novi mamicki,i vi ja pustam celata sreka na ovoj svet na site mesinja sto cekate poragjaj!
Навистина возбудливо е ова исчекување @espana и @galapce со лесно и на двете .Да донесете на свет здрави ,прави бебуши
@galapce јас сум ти другарка по годините, полна 34 терам, прва бременост . А ти колку многу истрпе, сега финалево ко од шала ќе го поминеш. Ајде со лесно, ти држиме среќа. и тебе @espana исто, само со лесно и брзо да се гушкате со бебчето.И само убавите работи да ми ги пренесете, тоа страшното не мора . А да, и ве држам за збор за на кеј за на лето. Ах, да знаете што згодна женска си бев до лани било је то некад, а сега +12, ама тоа е, се за бебенце ќе направиме. Инаку мојот партнер е иста марка, све што е потешко си работи кутриот по дома, правосмукалка не сум фатила, ни корпа со алишта кренала, ни тоалети. И јас сум активна ама потешко не кревам. Добро де, чак пат кризи го фаќаат и си повторува, ееее да се сложеше да си живееме заедно со мама, она се ќе ми помагаше . Ама ако вика, сакал одма второ, па трето и тука ќе било доста. Јас во моментов викам НЕ, ама му викам ај пак препрашај ме за една година може ќе сменам мислење, не е конечно.
Leleee bas ubav datum kje imate 15.04.2015 ili 14.04. I dvata se ubavi mozno e ako odis prirodno da te cepkaat so prsti i kje se otvoris, a od kontrakciite i bolkite se otvaras poleka, zatoa cekaat So lesno samo, najubaviot den ti dojde i tebeeee
Ooooo @galapce sega vidov, so lesno i na tebeeee inace samo vo Cair od 11ti do 12ti bea rodeni povekje od 10 bebinja, jas imam brojce na raka 795 porodena na 12ti, karsi mene zenickata porodena na 11ti 785.. April mesec na bebinjata Zivi i zdravi da ni se na site <3
Mariz јас не сфатив до сега дека си во чаир породена. Ај ако не ти е проблем кажи нешто. КОј доктор те пораѓаше? Колку женички сте во соба? каков е персоналот?пуштаат ли посета? слушнав дека баш строго било. Јас се токмам за таму, затоа ме интересира.
@espana of ti mojaa porodilna prikazna ke ja povtoruvas,se nadevam deka tebe so lesno i brzo ke ti pomine ,ne kako na mene. so lesno na site devojki/zeni utre cekame novosti. bas interesno e ova iscekuvanje,kako del od familija da ni ste heheh
Девојки и јас да се пријавам, се породив денеска, контракциите не ми биле лажни, еве сега се гушкаме со синко Во болница отидов 7 прсти отворена а се породив за саат ипол.Маж ми цело време беше до мене, најголема поддршка ми беше он. Малце имаме проблем со цицањето, јас имам млеко ама бебе неможе убаво да фати.Бакнежи од мене и бебуш