Станав мајка, на свет ја донесов Михаела тешка 3280, долга 50 см...жива,здрава,еве сега си се држевме па да ве поздравам ....
Leleee brzo bidna, se nadevam deka lesno pominaa Golema da rasteee Ima li kosicka? zaso neli vikase kiselini deka imas, pa dali ima vrska
Cestitki espana.neka e ziva i zdrava.ete i ti si se olesni..i imate najubavo ime, isto ko mojata postara kerkicka
Da da vreme ni e da si se spremame i nie,i edna po edna da se olesnuvame,za vo bolnica posto nesum vo mk,razlicno e,neznam da ti kazam ,no mislam deka si imas se kupeno..
станувам сабајле и читам,,, браво, ,, честито еспана нека е жива и здрава михаела гордост на мама и тато.. те чекаме во породилни приказни да пишеш, како помина...
Честитки мила, да Ви е здрава и жива Михаела. Ете и ти си се олесна, бидна и тоа. Браво. Ти се оствари желбата за царки ? Ајде гушкајте се и одморете се, па ќе ни раскажеш како течеше процесот
Честитки жива и здрава да биде твојата лепотица Солзи ми надојдоа на очите кога прочитав Да биде ваша гордост и секогаш да ве радува Гушки за вас двете и сега сакајте се и уживајте
Auu luge pa mariz u hotel bila u sporedba so gak. Za poragajot nemam zbor super, ama posle za personalot katastrofa nevidena site fini i nasmeani a nisto ne ti pomagaat Ja gi vikav za doenjeto da mi pokazat i site a dobro duso posle posle posle nikoj za nisto nema da ti pomogne. Ocigledno mn guzva nema ni mesto a malku personal taka da ne e ni do niv. Bella s se izdrazuvaat bolkite cim ja izdrzav mislam deka sekoj moze. Mekuska si sr spremila ama veruvaj ne odis na odmor. Ne zemaj 100 gluposti pobavo dve peskircinja nego cela banjarka se mies samo dole i tolku. Daj boze se da bide vo red i so lesnoo da ti e pa sto treba odma ke ti donesat tvoite.
Брисеви јас како пто знам ги зема матичната и она ги праќа на испитување, или ти дава ти да ги однесеш ама знам дека она ги зема-матичната
@Mekuska на мене сеуште ми е рано за пораѓај, но јас како што сум информирана и баш на предавањата на ГАК кажаа дека спавача треба, а не пижами и тоа дека и да си однесеш од дома они не ти ја примаат ти даваат нивна ( барем додека да се породиш за после незнам) и баш нагласија дека гаки не се носат, и дека ти треба пешкир кој е помал и позгоден отколку бањарка, барем така ни објаснија од Клиника, незнам каде ќе се пораѓаш ти, само со лесно и со среќа *