Pobaraj na pazar "sintelonki" taka gi vikaat, mene licno mi se prepogodeni, si gi iznosiv site konduri i cizmi dopolnitelno uste 2 godini, i uste si teram.
Има време уште недела две за да се сврти. За спуштање немам искуство моите двете беа превисоко до крај над папок со главчињата.
Незнам зашто ама ако не се сврти многу ми е страв. Ми е страв од царски на државниве незнам зашто. И уште едно прашање.. спавача даваат чиста перена во Чаир или да носам од дома?
Здраво мамички, Тие што пиевте чај од лист од малина, за што го пиевте и од која недела почнавте да го пиете? Исто така и урми за што јадете и од кога почнавте со јадење Јас сум 36+5 недела, па дали веќе е време да почнам да ги користам и урмите и чајот?
Ми текна на спавачите и се изнасмеав до душа траги комично е ама ај. Одавна беше тоа, може сега ги смениле, нека пишат тазе породените
А да не се замараш со чиста спаваќа, веруј нема да ти е до тоа дојдено, на крај краеви ќе си земеш од дома и ајт на здравје. Ако нема чиста спаваќа нема во крвава да седиш сигурно. Јас планирам да си земам и спаваќи и пижами со наметка екстра. Јас еве пишувам веќе 2 недели за тој пусти секрет. Ако не сменам гаќи на пладне мене лични ми смрди ама јас не сум репер оти еве се лакира колешка во третата канцеларија јас осеќам.
Здраво идни мајки, извинете што упаѓам, но некако ми е најсоодветна групава Продавам 17 клексани од 0.4 со рок до јуни 2023, 2500ден Клексаните се од Германија, истите како кај нас само поинаку спаковани Пишете ми пп ако има некој заинтресиран
Лелеее како останавме ококорени сите, цел стомак и се измести, го снема па се појави. Буквално се виде како прави салто.
Земи си памучни шпихозни и вреќичка. Од моето искуство, од прв ден во вреќа е најдобро ако сте во поладен стан. Јас за новороденче би зела за зима плишана а за во лето тенка платнена, така батко го чував, така и бебе сега ќе го чувам. Од искуство лично.
Јас имам таков исцедок, без мирис и како водичка, се надевам дека е нормално, си го имам цело време. Ќе проверам урина со уринокултура следна недела, ти ако користиш вагиналети најверојатно од нив е,се раствораат и истекува течност.
Јас имав од Јепуда серум, тонер, спф и ги прекинав тие и почнав други да користам што се ок за во бременост. Дезодоранс стандард користам дове, и гел за туширање од балеа мед колекцијата. Ама тоа и пред бременост си користев. Значи ништо посебно не сменив освен за лице рутината.