Прати дали се на ист интервал. Ако ти се на ист интервал и од половината спрема препоните ако оди болката ми рекоа да се јавам на доктор за да ми го измери цервиксот. Пробај со магнезиум и да легнеш да одмориш ако помине значи не е страшно.
И јас имам вчера и денес како менструални а и болки во половината... Додуша почнав и со вежби за бебето да се сврти и се мислам дали можеби од тоа се болките
I jas da se priklucam za bolkite. Denes cel denn me bolat jajnici, naizmenicno ednas levo ednas desno. I polovinata me boli cel den ama se tusirav, i morav da se sredam za utre na pregled i se zadrzav na noga podolgo pa mislam deka e od toa. Se napiv magnezium, mi pomina ama za nekoe vreme pak me fati. Jas sum i po priroda tezok meteopat, ne pa sega vo bremenost. Valjda e normalno, stomakot raste i boli polovinata, bolat muskuli zasto se sirime. Tuku nekoja da primetila linea negra? Jas kako da primetiv deka imam a nemam temen ten. Vie koga ja zabelezavte?
Јас ја немам воопшто, 33+ сум. Викаат дека таа се јавува зависно од хормоните, кај некои може да не се ни појави како што е случај кај мене.
Баш денес гледав на нивната страница и да ти кажам воодушевена сум колку убави работи имаат а малце ми се скапички....
Скапички се да ама се преквалитетни. Јас скоро сите работи од таму ги земав и предобар е квалитетот, нема утка.
Женички помош, умирам од главоболка, а не знам што да се напијам да помине ,значи цел ден се трудам да не мислам на тоа ама ете не бива...
И јас ги меркав, се ми се свиѓа од кај нив, ама прашав за комплетче три шпикозни, 2400 ми пишаа. Немам многу осет за цени, ама не е тоа некако многу? Мерак ми е стварно, ама две носам и морам економично
Jas prasav za first size kompletce bluza i pantoloncinja, 2600 mi pisaa i veke mi e sram da prasuvam. Preskapi..
Јас сум од тие што не штедат на бебе/дете, ама според мене прескапо е за нешто што би го облекле 5 пати. Да се купи 1-2 од мерак ок, ама подолгорочно, подобро ќе му ги штедам парите, отколку вака. Повеќе би инвестирала во нешто за развој отколку за дотеруванка.
Исто, скроз се согласувам. Навистина не сакам да штедам за нив, ама ова болнициве и трговциве откачија со цени, не се издржува веќе. Прескапо е се, така што ќе мора да се купува разумно, а не тоа што мене ми се свиѓа.
А и тоа што за се треба да прашаш во порака, ич не ми се свиѓа. Ако сака да е онлајн трговец, треба да има достапни информации. Ама пошо се илегално работат, се кријат, менуваат профили...
Или бруфен или два парацетамоли наеднаш. Бруфен смееш во прво и второ тромесечие мене во Ремедика ми ги дозволија.
За три шпикозни не е скапо, ти доаѓа по 800 денари од парче. Па во Стружанка се околу 570-600 обичните, а нема споредба памукот со овие од Џорџ.