Јас сега бев во Зегин во Ново Лисиче и имаше Премама као на промоција 799ден едно мислам,можно е да нема во сите Зегини.
I vo vtoro tromesecie mozat da se pijat? Kolku gi zede? Taman uate za 5 dena imam Femibion i sakam da gi smenam za nekoi poeftini. P. S. Sega procitav pogore kolku se.
Девојки ај едно прашање, ми се мотаат цело време мисли низ глава па да пишам, можеби не е за тука или е глупаво. Колку сте суеверни? Мм треба утре да оди на погреб кај близок роднина. Мислите дека има нешто лошо во тоа? Дека си чекаме бебенце, или само бабини деветини се?
Глупости, ич не верувај во тие работи. На другарка татко и почина ама тогаш бев во рана бременост и блиските реагираа да не одам ама само заради стресот ама сопругот секако дека отиде да оддаде почит.
Решена бев на ГАК кај Ана Данева, сега се предомислувам дали да одам на приватно или да си останам на првичната одлука.
Да, се пијат цела бременост и вп период на доење. Јас сум породена пред 6 ипол месеци, исто пиев фемибион до сега, сега ги земав овие, ама тоа е составот. @АнаМаријаД во сите Зегин аптеки ги има, можеш и онлине да порачаш. Сега другарка спомна во некоја локална аптека земала, така да има и во повеќе аптеки
Епа добро фала ти,јас дека видов само едно пакетче и пишуваше 799 незнаев дека има и акција едно плус едно, имам јас премама уште за две недели ама ке си земам док трае промоцијава секако ке ми требаат.
Е милички џабе сум се нервирала што не го осеќав бебе еве денес цело време го осеќам како претка и поубаво чувство нема ,се потсетив како беше со син ми ,а инаку утре веќе 21 недела,од која недела почнува 6 ти месец?
Супер ти е одлуката да си останеш таму, јас бев кај неа и докторката е прекрасна и како стручњак а шпсебно како човек
Бабини деветини. На блиска и мајка и сестра и починаа во рок од 1 месец , а она беше во рана бременост. Ете ја малата две години наполни. Еден куп ситуации има , ама да не бегаме од темата и да не правиме стресови на сите вас. Уживај и не се потресувај, ништо неможе да биде.