После зимање микробиолошки брисеви сте имале болки во стомакот, за колку време престанале? Сабајлево ми земаа брисеви имаше и малку крв на стапчето и уште ме боли стомакот. Ми кажа докторката наредни 3 дена по три пати да ставам утрогестан и по 3 пати по 400 мг магнезиум да зимам.
На мене докторот ми рече дека после 32ра недела е многу побезбедно, јас сум со близнаци па затоа цело време е тој муабет, до кога да се издржи. Сакам и се надевам ќе дочекаме 36та барем. За две недели сум во Систина на преглед и баш ме интресира што ќе ми кажат за инекциите дали да ги примам. Не знам од што зависи дали да се примат или не?
Јас сум 30 недела, денеска бев на ехо и докторката ми рече дека има малку намалена плодова вода но не ми спомна за инекции за зреење, туку да се видиме на преглед после 2 недели. Мислам дека сепак докторот одлучува дали треба да се примат.
Ги нема никаде и јас ги барав,како замена ми даде докторкаѕа пробаланс лејди така да прашај дали тие е смееш да ги земеш.
Јас за пломбирање мислев, а за клексанот би го одложила некој саат ако одам на пломбирање, не би го прекинала скрос, никако па на своја рака. Ќе се консултирам секако и со забарката ама пред да одам да имам некоја ориентација што и колку смее
Jas pijam 1000 od Jamieson. Eden period trebase da pijam 2*500 na 12 saati, i piev na natural wealth.
Несвесно каснав две лажички тирамису пред да се сецнам дека има алкохол и незготвено јајце и прекинав, ама веќе се деси, купичко беше, знам дека секогаш се свежи десертите тука ама сега се јадам и на мисла ми е. Што можам да направам, вајда ако има проблем ќе осетам.