Ова не ќе да е изгледа исцедок. Станав од спиење од мирување што се вика со локва. Едвај чекам да осамне да отидам да ме види доктор на ехо. Ќе одам на лекар да проверам штом ќе се раздени, среќа у несреќа докторот ми е одма до работа, на еден чекор што се вика, да можам да завршам некоја ситница ус кафето сабајле и да се спакувам ако треба. Многу се плашам, ко да осеќав дека ќе се деси нешто вакво. 30+4 сум денес, да додржеше бар до полни 34 како бато... дајбоже да сум грешка само и да не е ништо.
Ista sum i jas, bas kako sto pisa. Kako na nekoj drug da mu se slucuva ova a ne mene, mozebi bidejki cekav 8 godini za ova da se sluci pa zatoa mi e tesko da poveruvam.
Јас цела ноќ со соништа дека раѓам порано, па нели порано, не ми е боледувањето на работа најавено, па во сонот оставав бебе само за да си доработам и цели циркузи. Сега ми е смешно, ноќеска баш без вознемирена. Следна недела испитување за скриен шеќер, па да видиме резултати од тоа
Јас сум 36+3 и сум презбунета, па како врви времето мене ми е по нереално. Премногу го посакувавме со сопругот ова бебе и нормално премногу го сакаме ама веројатно сета таа промена и одговорност што нè чека си носи доза на страв и несигурност дали ќе бидеме добри родители и дали ќе се снајдеме во новата улога. Мислам дека скоро кај сите се јавуваат вакви чувства и веројатно е нормално затоа што ова е баш life changing момент во животот на секој пар.
Не си сама И со првото така се осеќав и сега Нереално ми е, 23та недела терам јас Со првото мина ко се роди, ко заплака, ко ми ја подадоа да ја бакнам, тогаш ми стана реалност се Ако мислиш дека ти треба разговор, закажи си, ама не си сама, и не мислам дека е нешто вон граници на нормала според мене Е и страв од пораѓај па мислам дека секоја има од нас, па и јас која што знам што ме чека @AngelOfArh да не имаш кивнато а да стискал на бешика батко? Или препотено од настинката? Јас препотив настината, гаќите се мокри ми беа, и креветот кај што лежев Пиши ни како сте ама мислам се ќе биде во ред
Devojki jas edno prasanje ne znam dali e za tuka moze nekoja ke mi pomogne... Dali znaete kade vo mk moze da se kupi ovaa lance za trudnici ne mozam nikade da go najdam, a bas bi sakala da go imam prekrasno e...
Девојки од задутре сум 10 недела,за скрининг кај Димчев кога би требало да се јавам,од понеделник или касно ќе е?
Да да знам,него мислев како е со термини кај него да не се чека мн да не нема термини.Фала ти ќе звонам од понеделник
Ima krugce i toa koga odes tropa ima nogu ubav zvuk za bebe, na nego ima izgrafirano bukvi mama i e so polzina do samiot stomak... preubavo e go imase vo edna zlatara vo strumica no momentalno go nemaat, sekade nadvor od mk e dosta aktuelno...