Мене во првата бременост докторот вака ми рече: ако досега си вежбала можеш да си продолжиш, ако досега не си вежбала сега не почнувај
И мене ме боли, долу ниско ама како да притиска бебе на нешто. А и верувам дека е така више си тежат. И немаат толку место во стомак па притискаат. Ваљда не е ништо страшно Лажни контракциите (стврднувања) имам по некогаш ама не многу. Во 7ми месец имав повише...
Ај и јас да си прашам, дали бебето ви мрда повеќе ако на пример смените положба од грб на страна, или од една страна на друга? Јас кога менувам положба почнува поенергично да ритка и не знам како да го толкувам тоа, дали му смета или не?
Јас сум сега 7 ми, иначе вежбам повеќе години, ама сега стомак доле ме боли 3 дена и ми е страв да не е од тоа
Јас сум сега 7 ми. Вежбам неколку години, ама сега деновиве некако ме боли стомак доле и ми е страв, па затоа прашувам
Има бе како нема, баш има едни новогодишни сега. Отвори ја страната и барај кај бебе женско. Иначе јас до ден пред да дознаам дека сум трудна вежбав многу, ама ептен многу, значи секој ден. Ама решив дека во бременост не ми треба такви егзибиции и не продолжив. А мислам дека па сега во 8ми ич не ми е изводливо. Не сум слаба, па сметам дека можам само повеќе да му наштетам на бебе од да му помогнам. Може грешам ама решив да одложам за после породување.
georgekids.mk2 на Инстаграм побарај ги, преку нив можеш да си нарачаш било што што ќе ти се допадне од страната www.next.co.uk Прекрасни моделчиња има
Влошки со мрежа,за тебе за лична хигиена работи(пешкир,паста за заби,чешал,четка за заби,шампон,дезодоранс,бикче),папучи,за бебе само памперс и влажни. Спавача даваат од Гак. Јас тоа носев друго ако текне на некоја друга членка нека додаде.