Neznam navistina, ovde na forumov nauciv dosta, da ne bevte vie neznam kako ke ja pominuvav bremenosta. Citam dosta i vo temata za Bebe i Majcinski muabeti. Bas zaradi procitanoto tuka ja prasav patronaznata. Ama zdravje, da sme zivi i zdravi, da isturkame do kraj pa ke se konsultirame vo drugite temi, sekako vie ste pred mene so termin
Која недела си мила... одмарај сега и јас имав до скоро кафеаво розево и сеуште сум под притисок да не се повтори... јас пак и пак одев на работа..
Јас сум 22 недела мош некаде докај 20 недела имав.. кога преку ден кога на 5 дена раат немав и ти велам сеуште анализирам тоалет после бришење... не сум мирна ич
3 годинки има баткото мој Да мислам дека ни се тука некаде...ќе биде весело со две Инаку имам цел ден болка во јајник и баш ми оди на нерви. Се надевам ќе престане да боли и се ќе биде во ред.
Леле не... Хахахаха.. јас имав кафеаво на почеток во 6,7 недела 9 месеци анализирам тоалет ... Инаку сега приметувам зголемен исцедок... Повише од вообичаено, ваљда нормално е. Како да се пушти од еднаш го осетив дури,како кога осеќаш добиено ... Ваљда не пука така водењак... Многу сум збунета незнам што да очекувам
Ангелке, која е таа апликација за проверка на препарати, плис? Алверде била добра линија со органски производи, Бејбилов исто од една слушнав дека се добри за бебиња и Фрош за домаќинство.
Леле стварно ли се шекнав веќе мира да се немало... а овие два три дена ко бебе да ми е на бешика дали е нормално незз толку да ми се оди во тоалет а кога ќе одеш две капки... ем бев некни на скрининг ми рекоа се во ред ама ова одење во тоалет ме убива од мисла... додека да си легнам сношти 10 пати отидов во тоалет а за прв пат не станав преку вечерта дури во 6 сабалје отидов... утре дефинитивно ќе бројам колку пати ќе одам преку целиот ден. Дали е нормално незз ова за 22 недела се плашам
Се навикнав на здрава храна и убаво ми е многу…Ама се плашам да не ми бара организмот скроз друга исхрана…Не сум била бремене незнам како е
Нормално е , ја и така не држам ич. Во бременост ни толку. Од сам старт , да не речам од позитивен тест дежурам у вц и ден и ноќ. После како расте бебе тежи и уште почесто ќе идеш
Ама мислев рано ми е дали сум заборавила од претходните бремености ама мислев после седми месец ќе одам толку често... дали и дека е поладно времето незз... на моменти се плашам да не е водењак свашта ми мине низ глава...после седми ќе треба цело време да си седам на шолја.
Neka se rodi zivo i zdravo. pa ako mora carski, mora. Iako moxno e posleden moment da si se namesti bebka.... Samo zdravje. Ne se opteretuvaj ❤️