И ние алкални, ама изглеа тоа е што викаш, моето е со сите функции па може затоа помалку трае. Битно мн добра инвестиција е и многу се убавки
Денес два пати сабајле и еве сега ми се јавува како пулсирање во стомакот, си викам како мрда бебе така отсечно на ист интервал, па ми текна може да е икање? 27 недела сум и прв пат ми се јавува вака нешто
Koja nedela si? Proveri pak brisevi, i urinokultura. Moze da bidat brisevi vo 12 nedela cisti, a sostojbata vo meguvreme da se smeni.... Jaa vo 24 si povtoruvav brisevi, samoinicijativno barav od maticnata pa izleze arno so proveriv, imav ureoplasma.... Ne da te plasam, no proveri si za da ti bide raat glavata od misli.
И јас сум иста како тебе и тоа ми е најголем проблем се имам депилирано неколку пати ама сега не можам да се нафатам, страв ми е од болката и напрегањето. Во 33та сум и не се ни гледам веќе од стомакот, до сега се средував по осет хаха, а се надевам дека маж ми ќе сака да ми помогне. Ако се погоди да не сум скроз средена срам ко срам ќе помине, тоа е
❤️ Zabavata moze da ti pocne... I da ti bide temperamentno kako moevo, non stop aktivno, da se topis od sreka
Zdravo mamicki, nie konecno se zapoznavme so bebusot, dali nekoja ima bideno brzo carski mi treba soveti da mi pisii
Сте имале некаков осеќај пред да се породите? Незнам зашто се осекам ко да ке пукнам секој момент..стомак тврд јас измрцварена ,фацата ми е сменета од сабајле. Исцедок нонстоп по малце... Или само филмови си правам
Јас чувствував ко да не сум присутна, не знам како да објаснам, цело време ми се прилегнуваше, во образите сум била зацрвенета и многу ми се одеше во вц. Сам дома дел не знам кој. Од сабајле 2 перални испраа. Нека завршат да се подсушат да можам да ги пикнам дома, па до вечер да почнам да пуштам и од Бејби алишта. Емотивно некако го доживувам тоа ама морам да почнам. Сега ќе влезам во собата кај што ни се плакарите да спастрам алишта, имам едни женски поголемки за една комшика да и дадам, да расчистам што не е за чување, да одам да испазарам нешто да се јаде оти и да пуштам една правосмукалка, еден џогер, па вечер на ефтина да се пегла. Ако успеам ова се да го средам и во 2 дена добро ќе биде, многу сум трома. Кој што праи јас залегнувам. Ама доста е, еве сега ќе станам, и така немам батерија на телефонот, таман да се наполни на раат а вечер ќе си пуштам една серија дур пеглам. Убав ден мешиња!
Јаки менструални болки, притисок во правец на анусот, половината јаки болки. Другото е нормално за последен месец, едноставно телото е уморно.
Го имав тој осеќај неколку дена пред да се породам, дури толку ми ослабнаа муслулите што не можев да зачувам мокрача и два пати ми се деси да се испушти и мислев водењакот е хаха па викнав брза помош за да ме однесат на болница и испадна спред тесстот дека не е плодова вода само дента пред да ми падне злужниот чеп и кога почнаа болките немав никакво чувство дека баш тој ден ќе биде. Ама болки во долниот дел, препони, тешко дишење, подуеност имав цел 9ти.