Значи се нанервирав ужас. Добро,сите мажи се исти? Ти му викаш ,човече не сакам сите да знаат кога одам на преглед и кога ке ми закажат царски,тој мислиш му реков на сите кажи му. На секој еден што ке го праша му кажува кој ден сум на преглед ,и кога ке одам да ми закажат пораѓај. Ауу страшни се маживе. И на крај ме изнервира се искарав и му реков и на тебе нема да ти кажам кога ке одам. Ке одам и ке го родам .
Не толку многу стомакот колку под гради што ме чеша… аууу ќе полудам мислам дали дека ми се големи и што се потат одоздола , дтавам и пудра и што уште не ама џабе … Мачкај се почесто
Мене ми пукна водењак, а мојов уште одма го викнал кумот, купиле пиење и чекале да се породам , а богами се изначекаа околу 9 саата, е затоа за второто си седеше со големиот, чекаше да се породам и никој не знаеше
Ме чеша стомакот, скоро 21 недела. Се туширам на крај до масленото средство за бебиња од бекутан и после со кокосово масло и ми ја прави убава кожата.
I kaj mene e isto...istooo... Poise od mene spodeluva ednas go slusam kazuva i detali, cerviks, vitamini, cuda, kako pominal pregledot Na pocetok se nervirav, sega veke seedno mi e ne mozam non stop da zboram edno isto... Moze samo se raduvaat premnogu, pa ne znaat kako da iskazat
Мојот па ако не зборам за бебето ко да не постои, мислам општо сите од фамилија такви се. Не ги регистрираат стомаците дека постојат, бебиња нема, тоа е се баук. Купување за бебе предвреме, нема шанси! Се нервирав ама сега сама си пазарам и си траам.
Panic alarm Тапи менструални болки.. баш долу кај јајниците... Не се на интервали ама нешто чудни ми се., Нема стврднувања.. Дали се оптеретив денеска повише? Утре сум на лекар од 12. 37+2 сум, легнав и чекам нешто да се деси...
Мојов па ништо не кажува, не ни знаат дека сум бремена освен нашиве. Ни кога одевме да се породам не се јави на никој да каже дека ме примиле ма пораѓај. Тоа е, возбуден е, среќен е, не знае да се исконтролира и репетира одма, ништо сега смири се, гледај да си се спремаш, па најбитно е да сте ти и бебе добро.
I kaj mene isto Ejndzel, mnogu se nerviram. Kaj go cekavme tolku godini, pa uste ni zbor ni radost. Jas gi podbrav, i sega samo baram sto treba da se kupi. Im naglasuvam i sama ne kupuvam, ke mi kupat ( imaat pari i ne gi stedam) i oro ke igraat.
Мојов милион долари да му дадеш не знае што е цервикс. Ако не му кажев како сум прошла на преглед не му текнуваше ни да праша а не па да раскажува. Да не знаеш што е полошо На прво ехо ми кажуваат дека се близнаци јас целата испотресена возбудена влагам у кола он пали кола и си трга ништо не прашува, божем од маркет ме собрал. Е тек кога ме примија за пораѓај и кога се родија на 10 мин ми вртеше, како сум и како му биле дечињата. Значи @Misskirova не се сите мажи исти, има идиоти и бетер
Само да ве поздравам со една корисна информација, во H&M на попуст се маичките за доење-2 маички од 1600 ден. спуштени на 400 ден, буквално без пари, а многу е пријатен материјалот, барем така изгледа. Не знам колку ќе се корисни, ама како што не трпам прслук изгледа ќе се.
Стварно да не знаеш како е поарно или полошо. Може и од возбуда му е не викам не ,ама многу се налутив прееска ,сеа ми е малце криво шо му се развикав ама претера
Мене ми пукна горе водењакот, па не се осети ништо, се додека на болница не видоа дека ми е пукнат ама затоа кога ми го допукнаа таму.. цела кофа вода излезе, така да мислам дека нема шанса да не се познае што е пукнат водењак ако ти пукне долу.
33та спрема 34та, нормално е да нема место веќе па ударите да се уствари превртување, не удари удари, така? Не знам денес што му е, али такви акробации немал досега. Бар не ми е лошо ко прееска.