@Sienna_MK @Lavica2602 Мене ме исплашија минатата недела, кога се изморив повеќе и беа почести. И тоа што некогаш се пратени како со слаба менструална болка. Вчера лежев на грб и гледам стомаков сам ми се придвижи и гледам уз папокот од лево ридче се направи и стоеше цврсто. Бебе ли беше, контракција ли беше, не знам.
И скринингот и приската направи си ги на државно немој да им даваш пари на матични и ако ти кажи дека нема термин нека ти даде преоритетен упат а ако и тоа не сака да си ја смениш има секакви матични што сакаат да дрпаат пари од бремени жени.
Јас имам Бракстонс по неколку пати на ден и језиви се ама па така знам дека се е во ред. Мене тоа ми е одбранбен механизам за да не мислам на нешто лошо. Туку сега фаќам патот за накај Ист Гејт, ваљда ќе начекам некој попуст, викаат имало веќе цела недела а не само викендов.
Ако имаш и менструални болки одмарај повеќе во текот на денот, не се форсирај премногу, овие стврднувања стварно се нормални, јас исто ги имам повеќе пати на ден и веќе ги прифатив.
Јас искрено не знам ни какви се тие контракции хаха бременоста ја истерав и лажни не сватив кога се, дефинитивно не се како правите, по ова што читам на различно место болат.
Lele so ubava vest. Cestitki hrabra mamo. Sega guskaj se so tvoeto . I polno baknezi od ovie ludi tetki ovde do vas
I jas ja "cekam" @Misskirova da spodeli zdravje boze dozivljaj i da se podoslobodam. Oti izgleda i jas ke bidam carski taka mi spomna doktorot i kako u grc sum... @AngelOfArh i site samo so lesno da pomineme ❤️
Како што пишаа и другите барај приоритетен за гак ако нема термин. Истерај скрининг и приска зашто да плаќаш приватно. Јас одам средите тогаш е др. Елена и сум задоволна од нејзе