Надоле па и на грб, ако не е таа не би можела да спијам. Ако ми избега случајно меѓу нозе делот, се будам со укочени колкови.
Не смее а и мене само овие ми помагаат. Јас земав Аква Марис стронг со црвено се,колку толку помагаа.
Сега видов во книгата што ја имам од бабицата, на последната контрола, на рез од крвната слика има antibodies-nil, не знам дали ова значи дека е испитано и дека нема или значи дека не е испитано не им ги знам кратенките. Сепак ќе ја прашам на следен преглед, дека до 27+ ќе бидам на одмор во мк, се плашам да не испуштам нешто битно, ама ќе се вратам во 28ма. А за капиларите ќе прашам обавезно, фала на советите, јас ги имам отсекогаш по нозете, само сега се поизразени на оваа нога.
Женски има ли некои пренатални без калциум? Примам моментално венски антибиотик и несмее да се пие со суплементи што содржат калциум. А јас премама пијам тие содржат. Овие 5 дена додека да примам антибиотикот неќев да ги скокнам витамините. Ако знаете некои без калциум кажувајте.
Си реков кај се трујам трет па со антибиотик уште витамините да не ги испијам,затоа сакав ако има некои такви..
Повеќето не содржат калциум, претпоставувам зошто влијае на абсорпцијата на железо. Јас ги користам Прегнатол, а исто и Фемибионот не содржи калциум.
Можеш одделно да си пиеш фолна, б12. Тие се најважни а од другите и да направиш пауза 5 дена не е страшно. Гледај по нутритивно да се храниш овие денови.
Ништо нема да ти помогнат витамините, напротив повеќе хемија ќе внесеш. Така да слободно прими го антибиотикот со пробиотик и витЦ евентуално паралелно ете за полесно да се осеќаш и толку. Мислам дека си второ тромесечје ако не се лажам. Знаев дека со причина се стиши деновиве! Жива и здрава нека е мајкината лепотица
Фала ти За хранење јас нутритивно си се хранам и без ова антибиотиков ама плус некој витамин не е на одмет,додека се прима.
Да второ сум,17+6 денес. Ке видам ајде крај краева и да земам нови без калциум ке се испијат и тие. А вит Ц си пијам од 1000че,сега и д маноза плус и брусница плус. Фала ти