Имам, ама не ги трпам ластиците, одма се исфрлам, овие немаат таков ластик и затоа ги земав. Ќе се издржи уште малку, само многу се налутив на хаосов во кој живееме.
Не оди по такви продавници да купуваш искористуваат и претеруваат со цените , за пижами имам купено обични само поголем број и тие си ги носам и баш се удобни засега понатаму ако треба ќе купам уште еден број поголеми или ќе земам некои од мајка ми колку да се помине барем за тоа можеме така у кревет никој не не гледа.
Пробав првин со голем број пижами и не можев, ме иритираа, затоа барав со такво за мевов да го пикнам и толку ќе биде до крај во нив ќе седам, ги земав најголем број
Nie kupuvacite vo mk ic ama ic ne sme zastiteni. Do dusa balkanskite zemji site taka funkcioniraat za zal. Na ovaa skapotija pa i budala ke te pravat.
Префрлено е спроти стокомак (реприл) кај поликлиниката. А h&m ти наплатиле за маиците по 400 што ги купи само ти
Значи како и се нафрливте за маиците од Х&М, како да лаже. Јас со свои очи ги видов, овие две за 400ден.
На шала беше напишано јас не ни отидов да видам дали се таа цена коментарот беше зошто некоја друга имаше пишано дека не е така. Има смајли на крајот
Во ред,забележав неколку пати како коментирате за тоа. Јас отидов кога ја пиша цената членката,но не ми се допадна моделот па не ни купив.
Не знам за Скопје, но во мојот град во секоја продавница за пижами има вакви слични модели и тоа за третина или пола од цената нa H&M и слични. Немам купено затоа што сеуште поминувам со стандардите само број поголеми, потоа со од сопругот . Ама верувам дека и за по некој месец би можеле да се користат.
Butik za trudnici eva ima izbor jas ni so prvata bremenost ni pa sega ne planiram da kupuvam takvi I.togas I sega si zemam helanki fatirani ima golemi broevi ili helanki obicni ne se normalni so cenite
Dobro utro mamicki, 15 nedela sum, imam i drugo detence so posebni potrebi najposebna princeza ima 8 godini, i do sega ne sum ja krevala, sabajle da ja stavam vo kolicka cela ne ja zemav vo race, malku ja potkrenav za da ja stavam, i nekako sega me naboluva stomakot, i vo panika sum
Ne plasi se I jas koga krevam potesko nekogas koga nema koj da mi kreni taka me naboluva i koga pesacam mnogu napi se magnesium ke ti pomini
Jas taka tri dena bevme na vikend I ne mozevme da dojdime na red da se kacuvame so liftot i se kacuvav po skali 120 skali za gore i dolu i imav mnogu bolki mnogu mi bese strav ama fala bogu nemase nisto
Па не ми наплатија, сторнираа и наплатија по препорачаната цена, не по таа што ја измислиле. А за маиците, па и за ова, сама сум крива што воопшто пишав тука, демек да споделам нешто корисно, ама очигледно нема потреба, затоа што и за убаво одма те напаѓаат.
Дали знаете во кои лаборатории во Скопје боцкаат за скриен шеќер ама со 3 боцкања и да останеш таму? Негде во околина на Кисела вода, Аеродром?
Маички долни труднички вчера земав од H&m За 500 денари. Ваљда има некое намаление ,иако на цената си стоеше 945 така нешто.