@Sienna_MK колку убави вести Честитки за јуначето, да сте здрави и живи и побрзо опоравување ви посакувам
Добро утро и од мене Сабајлево се разбудив со болка во ушната школка, буквално како да ми било свиткано цела ноќ Инаку ве читам за mm на цервикс, за преден/заден ѕид и јас прв пат слушам за се ова. Во првата бременост никој не ми давал вакви информации, а и сега исто. Најверојатно си мерат што им треба па ако е сѐ во ред не ни кажуваат. Мене ни крвна слика и мокрача не ми прават секој месец, само еднаш до сега. Сега 19 недела сум и наредно ќе правиме во јануари така ми рече гинекологот. Имајте убав викенд мешиња
Фала ви на сите од срце вчера лежење цел ден и само течности, од денска станување по малку и ќе се гушкаме со малиот, стабилен е и го топлат во инкубатор среќата е неизмерна и Господ е голем, на сите ви посакувам лесни породувања и здрави бебенца
За транспортер не, пошо си има добилно перничиња транспортерот ама има едно што е за количка т.е во корпата, не е толку надувано како ова на сликата как тебе туку по природна положба има, тоа го имам видено кај една познаничка и ќе го зеам, ако ми гледа згодно и ако убаво се осеќа бебе, ќе му го ставам, од причина што во корпата малава не сакаше, скроз легната на рамно.
Ziv i zdrav da e majka ti posakuvam pobrzo oporavuvanje mnogu mi e milo sto se olesna i se Izraduva posle tolku godini borba. Na site Gospod da gi daruva so zivi i zdravi decinja, na site i na nas!
Трудни девојченца, да ви кажам дека само што земав еуцерин масло за стрии од Зегин на попуст е 650 денари
Здраво Дали во бременост сте земале прополис на Прополаид, прочистен прополис, со вкус на мента? Јас сум настината од неделата, ама не се трпи. Таман ми стана подобро, од вчера вечер крш сум а 9ти месец… Па мора да земам нешто да си олеснам. Пијам и сируп мукоплант тегавец, и витамини внесувам секако, ама ова никако да помине. Во аптека викаат ок е за трудници, ама на паковката, да не се користи за време на бременост :/
Честитки мамичке Жив и здрав да е Леон Спремај се , те чека неверојатно доживување Го чекам Константин на @danichap па само зиркам во темава А сваќата @AngelOfArh да не реши на нашата дата - 29ти деќ да се пораѓа? Со лесно на сите кои сте пред термин