Вир се подобри. Одоздола имаат облога и не дозволуваат да пропушти. Бони мене ич не ми беа убави, малце да прокрвариш пропушта одоздола.
Ау немој брич, уште толку ќе ти пораснат и плус јаки. Јас немав на стомак, еве сега ми се појавиле ама не чепкам..
исто и јас користев вир. знам земав 5-6 пакетчиња и дома кога си дојдов ги користев некое време додека крварев. ми беа меки . од обичните улошки за менструација ме болеше раната.
Дефинитивно нешто чудно се случуваше. За среќа ноќеска помирно беше. Денес последен ден на работа. Малку наопачки почна, ама ќе го исхендлам во моја корист да си заминам во добро расположение. Ноќеска поспав, денес дете во градинка после повеќе од 3 недели со сипаници и опоравување после. Се нечкавме додека стана, ама со трчање отиде. Му здосасивем и јас и мајка и сите. Плус денес и претстава имаат па убаво ќе е. Нека пооди до НГ, па после со празници и бебето на пат планирам Јануари да го рипне, а за понатаму ќе видиме.веројатно ќе го пуштам, зошто последна година му е, плус досадно ќе му е со мене и бебе дома. Инаку бебе како по обичај како во ринг клоца на сите страни. Само нека поседи уште малку да не му текне да избрза. Идеално по некоја моја замисла е 16.01 да реши да излага , ама бар да влеземе во новата, па кога сака тогаш нека дојде да се запознаеме. Ај да фатам и пауза да направам на последниов работен ден, да ми заврши со убаво, таман да докупам ситници да оставам подарочиња за деците на колекиве што ми се во канцеларија, па само да им јавам да си ги земат пред НГ. Имајте убав ден
Во зегин ги има вир влошките јас пак бони купив такви ќе носам сеа не купувам вир какви сакаат нека се.
Мешиња за каква козметика се одлучивте и што планирате на почеток да користите од козметика освен шампонче? Ја гледав козметиката на Уриаж па се мислам.
Некоја банеоцин прашок да има во брзо време купено да кажи од каде го земала по аптекиве дефицитарен бил.
Jas kupiv babylove maslena kupka za banjanje i maslo od badem za posle kapenje, a inace kupkata pocnav jas na mene da ja koristam prvo, za da probam. Ima miris nekoj, ne e losa voopsto, ne ja susi kozata ama za bebe nekako ne mi e. Imav vauceri od enci menci i zedov od chicco cela kolekcija i bas ubavo mi mirisa na bebe, a pisuva deka 97% e pritodna kozmetika. Pa sega ke vidime.
Јас од веледа зедов крем за пеленска регија и шампон и гел заедно што се не планирам да го мачкам со масла за после капење евентуално некој крем за лице пошто зимско бебе ќе е и толку.
Јас со Мустела Стелатопиа и со Веледа уште ја бањам, така ќе е и за второто. Крема за пеленска регија подобра од Веледа нема, кремче за лице кога е ладно надвор исто, и јас го користам пошо имам прееесува кожа и склона на иритации, спас само во неа видов.
Да и јас барав банеоцин го нема дури некој ми рекоа дека не се употребува веке има замена Бивацин јас тој го земав и супер поминавме папчето многу брзо се затвори
Не читај хаха примеќам дека ептен те фаќа паника ама оти премногу читаш.. ама дефинитивно воздухов е хаос и поштетен каде каде. Јас вчера се вратив Мк, со мм да се раздвижиме демек до продавница вечерта, не можев да дишам, градите ме наболуваа при секое земање воздух.. што е ова бе луѓе во Ск? Секаде ли е вака низ Мк?
Mila site otidoa sk da ziveat kako toa da e samo grad vo mk, se se pravi gradi samo tamo. Go zagusija skopjeto. Jas od kaj sto sum e ok vozduhot. Za razlika od sk precist e mozam da kazam.