Женски се роди мојата убавица! Наскоро ќе напишам и во породилни приказни, најпрво да се прилагодиме со бебето малку. Сакам да ви се заблагодарам за поддршката што ја добивав од членките, првата бременост ми беше преубава. Се читаме во бебе темата
Добро утро, 7ма недела сум според циклус бев на доктор во понеделникот се виде ембрион ама срценце не се гледаше, ми рече преглед за 10тина дена, се е во ред. Бев болна минатата недела ми помина, од вчера вечер се будам ноќе од што ми е лошо ми се повраќа а не можам да повратам си седам 30мин и ке заспијам. Да осам на лекар или нормално е? Ме фаќа паника прв пат и се ми е ново не знам што да мислам, метилофолат пијам навечер, дали од тоа може да ми се лоши?
Породена е, честитки мајче @AngelOfArh Само што видов на фб, друг ја тагнал Ќе пише и она, но еве да не ја мислите
Честито @AngelOfArh, да ви е жив и здрав и само убавини да го пратат, а баткото и вие да сте најгорди на него Се олесна женска и тоа бидна
@AngelOfArh cestitki mami, da ste zdravi zivi i dvajcata. Lesno oporavuvanje ti posakuvam. Sega guskajte se i prilagoduvajte se so noviot clen. Najubav poklon za nova godina imas
Јас имав три плуса, и со инфузија едвај симнав на два, па на еден… до еден се толерира, така ми кажа докторката…се јавува ако имаш повисок шеќер, ама и не мора да значи. Може да се покаже и доколку шеќерот е ок, од недоволен внес на јаглехидрати, како што беше мојот случај. Доколку имаш некои прашања слободно пиши ми. Што знам ќе ти кажам
Помина и кај нас вториот скрининг, фала Богу беба е супер, 370г. има и веќе си е поставена со главчето на долу, ако е умна како дада ќе си остане така до крај. Грлото ми е 4цм затворено така ми кажаа и дека е супер. Болките што ги имам околу попокот највероватно се од притисок на желудникот, вака на ехо ништо не виде да не е во ред. @AngelOfArh честитки син, да сте сите здрави и живи
@AngelOfArh честитки мами за новогодишното бебенце! Здраво живо да си напредува и за тебе побрзо опоравување! Среќни празници на сите мамиси!