@AngelOfArh честитки мајка,да е здраво и живо бебето. Бев денес на гак,завршив работа. Уреден прв скрининг,ми земаа крв за приска. Бебе е одлично,се друго е во ред...само што личи на машко ај за третото поштарот ќе го викнам девојче да ми направи нека е здраво и живо,тоа е најбитно.
@AngelOfArh честитки! Да е жив и здрав, најубав поклон за нова година и празници добигушкајте се и уживајте
изгледа јас го сетив бебуш. пред некој ден под папок од лева страна како меурче да ми пукна. денеска како рибче да ми пливаше ама уште сум во збунка дали беше бебето. јас мислам тоа беше @AngelOfArh честиткиии. нека е живо и здраво синчето. голем да расте
Некоја во трето тромесечие да има чести крварења од нос? 34 недела сум, од почеток на бременост имам, второ тромесечие престанаа сега пак почнаа. Знам дека е нормално ама дали е и во последните месеци и пообилно пола тоалетна можам да потрошам дур се смири. Крвта е ок. Притисок низок кон ок. Дали на пораѓај треба да спомнам таков проблем? Ќе ја прашам и матичната за две недели, ама да си знам.
@AngelOfArh cestitki majka pa te cekame da ni pises kako se porodi prirodno ili carski... so ubavko si.se olesna sega ke si uzivkate za praznicite
Не пијам воопшто, ниту еднаш. Прво тромесечие и кажав на матичната ми рече нормално е и ништо не ми даде. Фемибион, магнезиум и б6 цела бременост. Претпоставувам треба да зимам чим ме прашуваш, ќе почнам нема штета
Јас пијам секој ден од 1000 витамин ц па ми крвари носот,не секој ден да ми тече ама секој ден на дување имам крв.
Здраво, сакам да прашам дали некоја од вас имала проблем со кетони во урина. Јас сум 9 недели и 6 дена и денес ми извадија на урина кетони со 1 +. Малку ми е страв утре ке одам крв да земам.