@AngelOfArh честито мајка, жив и здрав, ти побрзо на нозе честитки на сите нови мами Еве см и јас, моментално 30+3, бебка расте, а мајка брои денови, недели пак, да се истера до 34та недела Се преселивме конечно, падна чистење, кревање и се што не требаше да праам јас правев... и трета ноќ се стврда меше ептен, ми мавнаа карање на доктор да лежам до 34та барем... не е мног, ќе се издржи, а колки лежам со тодлерка, скоро па ич Нозе и раце потечени ептен, ама што да им праам, нема лек за нив, ќе спласне се, здравје само Контроли на една недела сега, сама си ја барав бељата, барем бебе често го гледам, и знам на што сме Тоа е од мене, одмарајте, галете мешиња
Смеам ли да го користам стариот метод ракија и бибер за суво грло? Дека скратен цервикс уште кашлање ми треба, готова сум, маж е настинат се пазев не спиевме не седевме заедно ама ете почна да ми се суши и гребе, кажувајте најбрз лек Лимон, лимон со сол, мед, супа, чај веќе се е конзумирано.
Мене ме спаси ракија на грло само без бибер, не само за грлото него и што бев запушена ми ги отпуши синусите. А мали во стомак се журкаше а за кашлање кромид, јаболко и оревчиња варено како чај
Dali ke se spasam od ovie kiselini ili ke si trgam maki do kraj so niv . Mi gori hranoprovod. Sabajle stanuvaj edna goltka voda i ete gi. Rupurut da ne e ne znam sto ke pravam. Bukvalno od se mi se javuvaat. Veke ne znam ni sto da jadam a da nemam maka. Mislam toa mi e najmacno od se dosega vo bremenosta. Bolkite vo kolkot koga ke se razodam ne mi predstavuvat tolku maka kako ovie kiselini pusti. Izgleda mnogu kosa ke imame
Малце глупаво прашање за тие што сте примале/примате клексани. До сега се боцкав во рака, ама цела се направив со модрици и ме болат рацете, дали можам да сменам да се боцкам во нозе и во кој дел поточно на нозете треба?