И мене почнаа нозете да ми отекуваат. Па тоа од чорапите како ме стискало како се познава ружно. После со саати неке да се врати во нормала. Е од сеа само ниски чорапи ке носам да не ме стиска нигде. Јас сум 23+5 денес.
И мене истото ми се случи. Потполно те разбирам. Имав запек никако не можев да отидам во вц. Страшни болки беа. И мораше да напнам убаво а знам не треба. Ама друкше неможеше никако. Мене глицеринско чепче ми помогна. И да не се јаде сува храна. Да се јаде многу овошје и зеленчук,манџи,супи.. друго нема. Само со таква исхрана ке биде ок.
Јас искрено се намачкав со маст оти не можев ни лево ни десно ама мене ми беше од ставање малава во креветче и така останав навалена.
Ништо не смееш да пиеш од тоа што помага, јас сум си со дијагнози на кичма и на моменти сум хаос, стави некоја маст за загревање,нека те измасира маж ти и движи се повеќе
Јас 4 дози испримав од овие, матичната ми ги препишуваше, но Димчев од Систина ми рече подобро земи си Канестен 3, тоа е само лекот за кандида