На почетокот докај трети пиев само мелитирана фолна по едно на ден, после продолжив со новалец пренатали во кој исто си пишеше дека има фолна во нив па ја прекратив фолната. Магнезиум со в6 на солгар ги пиев исто. Кога излезе едно плус едно на попуст од пре мама почнав него да го користам новалец оставив, магнезиум од 400мг во кесички по едно на ден сеуште користам 32+ сум ц-витамин и на миволис капсули од брусница.. и тоа плус утрогестанот кои ми се дадени како подршка горе доле од самиот почеток..
На памукче кантарионово масло, убаво натопето и ќе го оставаш така. Мене за 2 дена престана да ме боли. Го имам ама не боли
Oooo daj boze da prodolzi da ti pomaga, i kamo da ja imavme site taa sreka so mastiki za zvakanje da si go resime problemot. Ama toa e ke izdrzime se za nasive malisani sto si rastat vo nas
Точно нека се здрави и живи и тие и ние па како треба така. Ако се мора царски мора се , да помине само се како што треба
Со првата бременост од сам старт пиев Фемибион 1 потоа Фемибион 2 ништо друго не земав цела бременост . Сега со второво на старт ми беше толку лошо што не ни можев да гледам апче а не да го голтнам така да првото тромесечје имав испиено се на се можеби 15 апчиња Фемибион , па еве се си е во ред фала богу . Јас би ти ги препирачала Фемибион ама можеш и било кои други за трудници гледам Пре Мама имаат убава акција пи зегин 1+1 гратис . Ништо повеќе не ти треба се додека не ти каже доктор ако евентуално се јави потреба во смисла нешто за железото во крвта или слично .
Ви се случува и вам стомакот да ви е значително помал наутро, а во текот на денот, до вечерта веќе да наликува на ептен труднички? Секое сабајле се будам како спласната и 'лесна', стомак скоро ич. Се чудам кај расне бебево? 26+ сум инаку, при крај на второ тромесечие.
Дааа, сабајле и навечер нема врска. Јас денес влегувам 25та недела, и некако нагло ми порасна стомаков последнава недела ама точно, наутро нема врска со вечер.
Сончев ден! Се надевам сте добри. Бев до црква, на исповед, ми беше како мисла кога ќе го сторам тоа, и се решив крајно. Убаво ми е сега, полесно на душава. Сега одморам, книга да читнам дур спие мали. До преглед 8 дена
кај се купува пушти линк ве читам за хемороидиве и на таткоми се му пренесувам од тука му најдов некаков лек пие флебодиа и мачка хепатромбин па вика далеку подобро му е ама не е на одмет и твојов мелем да му го земам
Кај мене до 32-33 нон стоп на секој преглед беше карлично. После се намести и така остана до крај. Исто и мене Димчев ми викаше цело време ќе се намести не се секирај и така и беше. Со лесно