1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Suze18992

Suze18992 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2020
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    1.634
    Мислам дека е гипсот што го користат забните техничари за моделирање.
    Ако имаме некој забен техничар нека ни каже кој е. :)

На Cence му/ѝ се допаѓа ова.
  2. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.600
    Допаѓања:
    1.840
    Чепот мора да е со крв/кафено помешан? Ми истече густо нешто ама жолта боја. До сега имав исцедок ама прозирен или бел, не вака жолт.

3. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.448
    Допаѓања:
    26.894
    Кај мене беше со крв, да не то паѓа на делчиња?

4. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.600
    Допаѓања:
    1.840
    Нема сега ништо. Баш беше густо :call:и се осети како паѓа протекува од мене и истрчав во вц. Ќе следам како ќе е денес утре, би требало да е така со крв, конци или кафено гледам кај сите така. Може желбата е преголема па очекувам нешто, ама другиот исцедок до денес не ми бил таков, затоа се замислив.:D

5. elenaklasik

elenaklasik Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    12.407
    @Lina-Detelina кај осеќаш најмногу движење од бебето, кај ти се прават топчиња?
    Значи мене на сите страни, накај јајници, на средина, а поретко над папок. Се чудам како е застанато. Ццц
    @gothchick и за тебе ме интересира исто

На gothchick му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lina-Detelina

Lina-Detelina Популарен член

Се зачлени на:
    20 мај 2020
    Пораки:
    1.294
    Допаѓања:
    1.151
    Не мора да значи дека треба да има крв или да биде кафеав, може да биде и прозирен или жолт, ама битно е растеглив, слузав. Изгуглај ќе споредиш со слики што ги има на интернет.
    И јас чекам некоја промена, ама нема. :D
    До некни стегавме нозе да не излезе порано, сега едвај ги чекаме.
    Инаку како се осејќаш, што чувствуваш?

На H.VAGA и gothchick им се допаѓа ова.
  7. Pipismel

Pipismel Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2022
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    1.136
    Во 29 недела кога ме примија имав така густо како шлајм жолто зеленкаво ми било од што сум се отворила, сега во 31 беше сукрвица истото ми го кажаа.

8. Lina-Detelina

Се зачлени на:
    20 мај 2020
    Пораки:
    1.294
    Допаѓања:
    1.151
    Кај мене најчесто е околу папокот, па и над папок. Сега е погоре, додека му се плашев да не излезе порано подолу ме плашеше.

На elenaklasik му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    4.615
    Допаѓања:
    9.486
    Кај мене беше жолт. Првиот дел мала количина и не обрнав внимание очекував со крв да не речам. Вториот ден, баш како да се откачи нешто е тогаш се посомневав на чепот.

Следниот ден на преглед кај гинеколог, баш преглед со рака уште едно такво парче излезе и тоа беше тоа. :D

На KarmaCudo и gothchick им се допаѓа ова.
  10. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.242
    Допаѓања:
    5.795
    На Cence му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.242
    Допаѓања:
    5.795
    Не, кај мене беше млечна боја.

12. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.600
    Допаѓања:
    1.840
    @elenaklasik мене со главчето и рацете ми е долу, баш баш долу:D. Со грбчето и газот на лева страна и нозете и стапалата на десна страна од папок и стигаат до горе до ребра. Кога се стврднува ја осеќам на лева страна во линија со папокот, значи газот или грбот, а матичната ми рече некогаш и се тегнела па така се испакнува. Кога мрда или се стапалата само (најчесто во десно ребро омилено и е) или кај главчето доле нешто буричка со рацете или баш вагинално туркање со главата.

@Lina-Detelina абе да се чудиш, баш пишав пред некој ден до вчера плачки да седи внатре, сега едвај ја чекам. Почнав да пешачам повеќе нели и осеќам како грч во јајници и болка во кичма, ама се е од движењето мислам. Почнав и да отекувам а мислев ќе се спасам од тоа. И да не ја урочам два дена ми е активна како по старо:inlove:. И многу сум емотивна и нервозна како на трња да седам.
    Еве и моментално имам како грч во лев јајник, а пред некој ден имав баш менструална болка ама слаба.
    Се припрема телото најверојатно, уште е рано 37+4, а ми викаа да издржам бар до 32:lol:

Инаку фала ви мешиња, ќе видиме нареден период за сигурно што е:D, јас одма после вц фатив тука да пишам ни гугл ни ништо, се возбудив ко да почнал процесот(facepalm):rofl:

На fashion-addict, Splendor., elenaklasik и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Bella_Stella

Bella_Stella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    8.130
    Допаѓања:
    22.329
    Фала на поддршката девојки. Се надевам ќе се реши да се сврти. Живи и здрави да сме само сите, тоа е најважно. :hug:

Последна измена: 22 јануари 2023
    На Razvigorec и missswety им се допаѓа ова.
  14. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.448
    Допаѓања:
    26.894
    Јас пак воопшто не приметив дека нешто ми паѓа, туку бев исто во Вц пред да си легнам и при бришење приметив. Чучњеви прави многу и качувај скали.

15. Tess36

Tess36 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2022
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    1.170
    Дааа, сосема нормално. И јас насабајле се паничам лелее греота, да не им е тесно, не ги собира во ова меше, посебно сега во трето тромесечие кога наместо да се поправам јас слабеам. Ама затоа по еден оброк и неколку чаши вода одма ми е тешко да го носам Така и маж ми го извадив од памет, ме гледа само навечер и секогаш со големо меше, еден ден беше од сабајле дома и таков во паника лелеее кај ти е стомакот?

На DaisyDoo му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.448
    Допаѓања:
    26.894
    А како го осеќате икањето? Пошо осеќам како некое вибрирање, не ми личи на икање.. што ли прави? :?: Петок имам тек контрола и едвај чекам да видам дали уште си е со главчето долу.

17. KonstantinaM

KonstantinaM Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2019
    Пораки:
    1.740
    Допаѓања:
    9.604
    Добри сме ,се чуваме....уште не знаеме што не чека :party:

На ivance.. му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Tess36

Tess36 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2022
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    1.170
    Ќе го препознаеш, многу е безвезе, почнува стомакот да пулсира на едно место (кај што е главчето, ако знаеш како е поставено) и тоа на идентични интервали, тк, тк, тк, тк и трае, барем кај мене многу долго икаат. Мене ми е смешно, ама кога трае подолго знам и да се испаничам, иако сум сигурна дека нема потреба.

На Splendor. и 1209 им се допаѓа ова.
  19. elenaklasik

elenaklasik Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    12.407
    Браво како издржа толку време!
    Ќе фатиш и 38ма веројатно. (fingers)

Јас осеќам исто туркање надолу, па и во препониве како да ми чепка со нешто. Што ли да е?!
    На последен преглед главчето е долу, ама и самиот доктор рече како е извртено навистина
    Некоја позиција имало П2, па каква да е таа позииција...
    Не осеќам толку силно мавање нагоре над папок. Повеќе како две бапки ми се испакнуваат по двеве страни. Можда слично е како кај тебе, од една страна со газе а од друга ноџиња, коленца. И исто точно кај папоков ми се испакнува нешто вартикално како подолго, дали е раче, ноџе. Баш ме интересира.

Вакво туркање од кога осеќаш, шо рече со главче и рачиња?
    Ми е страв да не ми излезе деновиве :worried:

20. Lina-Detelina

Се зачлени на:
    20 мај 2020
    Пораки:
    1.294
    Допаѓања:
    1.151
    Нема да излезе. Неколку месеци осејќав такво притискање исто и сега, еве сме 38ма тераме.

На elenaklasik му/ѝ се допаѓа ова.