@danichap posledniov post tvoj tuka mi dojde kako informator. A za Gurgevdan,od kaj da znae covek deka ovde na ovie prostori e edna od himnite na Jugoslovenskite narodi. @SpangeBob konecno se olesni,da e ziv i zdrav sinko,i mamicka pobrzo da zakrepne. @bella.s isto i jas cekam vesti od tebe. I so lessno na site ostanati koi ste mi malku nepoznati oti ne ni se poklopija periodite. Podrska i za @Mekuska se razbira.
Јас мислам дека моево бебче цел ден мочкаше Во стомаков нон стоп кло кло кло се слушаше како меурчиња и течење на водичка
Dobrovi utro mamicki,eve sum jas da dadam izvestaj,se potodiv sabajlevo,okolu 5,bebuska e ziva zdrava vo odlicna sostojbai moram da kazam prekrasna e,jas uste se sozemam poleka nesum secena,mislam deka yoa e edinstvenata dobra rabota vo kompletnata slika od poragajot sto znaci pominav ...da si ideme doma ke vi pisam nekoi od detalite,ne site,podobro taka.spangebob cestitki mila,da e xivo zdravo,pozzd,do site,se slusame
@bella.s и @SpangeBob, тоа што поминало се заборава, сега големи да растете и најреќни да сте честитки
Честитки милa! Некa е живa и здрaвa,сaмo рaдoсти дa ти нoси! Си се oлесни,се другo бргу се зaбoрaвa.Oдмoри,зaкрепни пa чекaме детaли
Фала ти мацо. И тебе да ти е живо и здρаво. Κолκу ми се интеρесни бебенцата туκа... хахаха... сите се пρеκρасни на свој начин, ама своето најубаво од сите, κажи а? Ние малκу подолго во болница, ама аκо... тамам да се пρивиκнеме еден на дρуг. Си се чудиме неκаκо со синчето.,. Κој е κој... хахахха
На новите мамички нека им се живи и здрави бебушките,а тие што се во исчекување најлесен и најбрз пораѓај им посакувам.поззз
Девојки дали температура од 37 е нормална (на стар топломер со жива)? Неколку дена по ред мерам и толку ми покажува, а сега читам со 0,6 степени помалку покажувале овие топломери. Не се чувствувам настината, само кога ќе го допрам челото ми е жешко постојано, а мм вели дека си замислувам.
@bella.s i @SpangeBob да ви се живи и здрави бебенцата, лесно да си го поминете и периодот што ви следи. Како што гледам мајските бебиња се изродија, сега на ред сме ние јунските. Јас другата недела ќе бидат 37 влезена и треба да се видам со докторот во болница и да ви кажам си имам некој филм во глава дека ќе ми рече, ај дојди за една недела да те породам и така . И така замислено полесно ми е во главата да не се секирам што како ќе биде . Инаку сега се вратив од шетање поминав четири километри и супер се осеќам. Мислам дека најубаво ми е што сеуште одам на работа и планирам да одам до крај, некако немам време да се секирам, цел ден сум со луѓе и полесно ми поминуваат деновите.
Јас како што знам цел живот мерам температура со стар топломер и дури мислам дека тие се најточни, инаку зашто мериш тепература ако не се осеќаш настината или имаш треска или нешто не ти е добро? Уживај си во бременоста, а и 37 степени не е ништо...Позз
Леле Иренче па еве го дојде 9-ти месец мила, бравос како брзо мине времето, а искрено да ти кажам и може најдобро така кога ке идеш на преглед д-рот да ти каже ај дојди да те породам за една недела И јас здравје боже планирам до крај да идам на работа, само ќе видам како ќе ме послужи времето да не е многу топло пошто на работа и побрзо ми мине времето отколку дома ајде се читаме и со лесно
@Maceto123 Си правам филм дека кревам над 37, зошто сум жешка во лицето и челото, ама можи и од времето да ми е, неподносливо е последниве дена, тешко и променливо.
Ако си почеток на бременоста нормално е да имаш благо повишена тт. И јас имав. Така се чувствував цела топла. @Mekuska сега ни е на ред После ние јунските. Не ме брзајте ве молам, не ми се жури