Женски дојде на свет мојата љубов денес. Дојде мојот Даријан. Искрено таква турбулентна бременост пак би поминала за оваа љубов што денес ја осетив,љубов за до крај на животот и засекогаш
Na drzavno kaj kogo odis I Kako ti se dvizat hormonite vo bremenosta, hipo Ili hiper si.. jas na dve nedeli proveruvam I jas u vo site ovije osum godini najmnogu sto proveruvam e DVa meseci najcesto na mesec mesec ipol odam za hiper treba epten cesti kontroli
Ај лелеее Те мислев цел ден. Да пишам-да не пишам... Да ви е жив и здрав Даријан, да ве радува цел живот! Одмарај мајка после сѐ, па те чекаме со повеќе инфо.
Нон-стоп ми е така, реткост е да ми е 100 со 70. И во претходната бременост ми беше исто. Мене не ми е ништо невообичаено, и онака ми е низок. Зависи како ти е нормалниот. Ако се чувствуваш ОК, не е за загрижување. Мене докторот ништо не ми вели за притисокот, па претпоставувам ОК е. Најсреќни да бидете!
Честитки кукло, да сте здрави и живи!!! Пред некое време прочитав дека денес треба да се породиш па сега ми текна да дојдам во труднички и да проверам дали си пишала и многу ме израдува Гушкајте се и уживајте во најубавите моменти
баш те помислив дека рече денес ќе биде пораѓајот гледам немаш ништо пишано. викам сигурно рано е. и сега отворам оп гледам убава вест! нека е жив и здрав Даријан! многу да ве радува и прави среќни и горди родители а тебе побрзо опоравување
Ne jas sum hipo so hasimoto zatoa moze poretko odam, sega prethodniov mesec se prefrliv na drzavno nemam mnogu iskustvo so doktorkata ke vidime kako ke bide ponataka. Inace odam vo poliklinika Gjorce, ama nema termini, epten salbo e so termini sekade na drzavno za tiroidna. Prati na moj termin redovno cim se otvori negde zakazuvaj odma.
Конечно се олесни жено, да е жив и здрав Даријан, а и мама со него. Нека ве прати радост цел живот. Честитки и лесно опоравување