Цела бременост ми е така, а еве при крај сум.Знае да ми се спушти и до 50 и нешто со 80 и нешто.А пулсот секогаш висок, 100-110.Единствено со б6 ми се спушта до 90.Мислам дека повеќе е резултат на бременоста, не е нешто загрижувачко, освен што е тешко за функционирање.Само пиење многу вода.
Мојата голгота пак, како да нема крај Втора недела седам дома од вирусот, саботата завршив на инфузија, неделата конечно подобра дури и напрајв мини генералка дома, ручек, низ дома денот убајна. Од пон не стартовав на раб оти гинекологот ми рече матичната да ме наслуша да не тееба да се продолжи со антибиотик. То помина, не треба ништо супер, вечерта пред спиење на тоалетна гледам крв, знаев дека не треба да паничам и утрото одма кај матичниот и ми даде Утрогестан, па да одмарам барем два дена. Денес лежам/седам ко осекам наеднаш ми протече нешто, гледам крв како чешма. Јас сама дома со керќата, ноѕе, раце се ми се пресече. Заминав одма на доктор и сепак е од плацентата. Тој ми даде дабростон као подобри биле, појаки. Ми рече можи и цела бременост да ти е вака и не било многу ова крварење Се е во ред со бебето, ама јас се уплашив премногу.
Мешиња јас се породив Ви посакувам на сите лесен тек на бременоста и лесно носење на свет една голема, неопислива љубов. @АнаМаријаД Честитки драга, денот денес од убав поубав.
@АнаМаријаД те помислив прееска кога бев на лекар и те чекав да пишеш честитки мамасита, јуначки издржа и сега останува да се препуштиш на убавините што следат. Да ти е жив и здрав Даријан @Splendor. честитки и на тебе мајка, преубави вести да ти е жив и здрав бебушот, а тебе побрзо опоравување
@АнаМаријаД @Splendor. Честитки мајки, здрави и живи да ви се бебињата, само убавини да имаат низ животот брзо опоравување на двете
@АнаМаријаД @Splendor. честитки мајки живи и здрави да се бебушите и цел живот горди и среќни да ве прават
Јас ист случај, со 4 прсти ме задржаа, 40+1 ден, провокации, болки добив ама напон не, бебе високо, отворена 10 прсти и после 13 сати од примање ме породија царски, никако не ми беше тоа опција, никако не сакав царски ама ете мораше. Битно да е во ред и со и бебе и со мајка.