Малку каснам, ама честитки мами. Се што помина вреди за ваква убавина. Уживајте сега во слатки маки Честитки мами
Фала ти мила, дај Боже да ни се придружиш во скоро во труднички. ❤️ Спонтано сум и првиот пат и сега, а тука имаме многу нови мешиња шо претходно беа ивф, сега се спонтани. Како и да е, сите да се живи и здрави.
Верувам дека ќе биде.Искрено јас воопшто не ни помислував дека постои и најмала шанса да се случи, дури за некој месец планиравме повторно да почнеме со ивф, ама ете требало да бидеПрвото ми е девојче, сега чекаме момчеДај Боже и кај тебе да биде што побрзо и спонтано овој пат.
Да да,закажан е веќе за оваа недела, таман испланира др. Јас позната по строгото мирување денес 2мин не седнав, се сум светнала дома, од прозорци до врати,завеси,рибање тоалет, ма свашта ко да ќе ме нема месец дома а не 4 дена Пошо освен мм видов никој не ме прашува за помош,дали сум добро, а знаат се као, решив се сама до точка да си исчистам, па шопинг на бебе му направив го подновив, и сега раат може да дојде на свет Без грижи ќе сум отсутна,освен момите шо ќе ми фалат.Секој ден им кажувам дека ќе ме нема неколку дена, а она се 24/7 лепенка за мене, се надевам убаво ќе поминеме
Фала мила, дај Боже, се е во негови раце Дали примаше некоја терапија, пред да останеш сега природно.. Мислам на фолна или слично..
Баш ништо не примав.Дури бев во таков хаос што дома реновиравме, а ние живеевме во викендица тој периодТој период се утепав од чистење и кревање тешки работи, никогаш во живот не сум била толку активна и преоптеретена со работа.Кога треба да биде, ќе биде
Едвај ја спасиле матката на царскиот заради постелката. Прво морал нејзе да ја исече за да го извади бебето па одтука имало ризик и за бебето недај Боже. Постелката била ептен длабоко вкопана во матката на скоро недостапно место и многу голем проблем се десил. Се собрале 20души во сала не ни сакам да знам понатаму што како се десило. Докторот рече правел “магии” за да се среди ко што треба. И до вчера бев со дрен во матката имаше ризик и за отпосле крварење недај Боже па пак можеше во сала да завршам. Среќа ок испадна се,милион лекови за крварење примав и уште примам и дренот го извади,тоа било уствари балон со течност полн во матката за да држи стиснато да не крвари. Сега и без катетар сум станувам сама се движам колку и да боли. Млекце дојде фала Богу па сега се навикнуваме еден на друг полека. За хидронефрозата ке видиме во понеделник ке дојде негфрологот и ке видиме што ке праиме. Битно едно по едно се реши. Гестацискиот ми се изгуби сега ми е океј. Во понеделник се надевам си одиме дома едвај чекам
Dali nekoja e zapoznaena so Thompson method breastfeeding? Ke go razgleduvam ama ako nekoja e veke upatena neka mi pise
Nekoj metod na doenje demek ne pravi bolka vo bradavicite .... go nemam prouceno pred edno dva saati mi izleze na instagram. Eve link https://instagram.com/the.thompson.method?igshid=YmMyMTA2M2Y= Ima i na fb grupa od zeni sto go sledele i zadovolni. Ke se pozanimavam ubavo da vidam sto e tocno
Топла препорака за овој профил https://instagram.com/doenje_so_ljubov?igshid=YmMyMTA2M2Y= Наташа е сертифициран консултант за доење, предобра е и препосветена. Ако си во можност пријави се на некој модул, курс, работилница, било што, сѐ ќе ти е од корист.
Vo Sistina li se poragjase? Kaj koj doktor ako ne e tajna? I jas sum za carski radi prvoto sto bese so carski ama toagas loso pominav na poragjaj vo Cair i rekov moja noga veke ne stapnuva tamu. Resena sum ovoj pat zdravje Boze vo Sistina da odam, iako mi e rano, no od sega sum isplasena pa sobiram informacii za doktori.
Во Систина се породив. Др. Митко Ивановски голем човек и професионалец,ке му бидам благодарна до крај на животот.
Јас ќе се пораѓам деновиве изгледа, од вчера осеќам повремено де менструални болки, де во половината, вчера и некни беше многу активен, од синоќа го осеќам ама нежно не оние тегнења, тресења и местење. Плус исцедок многу зголемен и некоја нелагодност во желудник. Во исчекување сум да бидам искрена, не знам зошто ама како некое пречуство имам, ај да видиме.