@Bella_Stella имам слика од тука, не знам дали го има истото кај нас ама 100 посто сум сигурна дека има нешто слично оти и во мк сум правела такви инхалации. Маст со ментол, ја мачкавме и околу нос кога бевме помали. Ако најдеш внимавај само да ставиш многу малце во поголема количина оти пече на очи, ама одма ќе се одзатнеш.
честитки здрсви живи весели да сте @Hatula ние според менс сме скроз до ден исти и јас денес 35 + 3 бебе на преглед супер се свртел и надолу ма да не верувам дека тоа нешто ке игра улога пошто секако ке ме тераат за царски ( како први така други) докупив денес уштр нешто ми остана само аптека постелина и постоље за корито Него за бактррија на уринокултура успеав да истерам без антиб. сега ми се дешава бронхит ни нарачан ни повикан :/ и морам да пијам антибиотик сепак упм мора нешто да се дешава Ама ајде нека е се друго во ред и денешните брисеви и бебе па ке се среди и тоа валда со антибиотикот
Имаш високо црп. Направи си и ковид тест. Гинекологот нема да ти даде ништо и мене ме тераше со општата матична .
Земав синомарин ампули за инхалација место физиолошки. Ќе пробам со тоа, па ако не бива ќе пробам и со лута маст. Фала ти. @eli25 зошто Ковид тест? Немам никаков друг симптом освен кашлица и секрет. И матична општа и гинеколог кажаа дека не сум за антибиотик и дека и покрај покаченото црп другите параметри на крвта се добри. Јас одлучив да им верувам, не ми требаат лоши филмови моментално. Не знам од каде тој Ковид.
Честитки мајка, да сте живи и здрави! Ти посакувам што побрзо опоравување Јас имав пишано, од х&м не можам да ја најдам моментално онлајн ама можно е да си ја има во продавницте (обично секогаш ги имаат) Првите две се х&м, последната розева е од Ошо, многу е мека и пријатна за носење.
Мене на нерви ќе ми оди таква спаваќа со долги ракави, колку сака нека е пријатна. Во таа бура од хормони, топлини, хаоси, нема шанси со долги ракави да трпам нешто По колку се тие маичките од Н&М што се за доење? Дајте слика да видам како изгледаат. По гаќи и по маица на рамки планирам да го поминувам времето дома, па да си земам такви.
Девојки некоја што користела Polyginax вагиналети, како полесно да ги ставам ? Малку глупо прашање, но стварно едвај ја пикнав ..
Еве ги маичките Ако не можеш да трпишна долги, има на кратки мама ноќници за доење. На кратки ракави се, тенки и исто убав памук и пријатни. Јас земав ваква од Sinsay
Тие се видеата. Се супер здиплив, шпихозни и хеланчиња се тип топ, ама тие бодињата смрт ми се. Ги завиткав некако па нека стојат така. Иначе јас мислам кога ќе дојде бебе нема ни да се дипли, од жица или од сушара ќе се зема директ. Вака убаво изгледаат фиоките, ама колку долго може да се држи таа организираност, ќе видиме @Hatula фала, ќе зирнам сеа дали има слично нешо онлајн. Случајно да не ги имаш пробано тие маичките од ХМ? Јас носев ц корпа пред бременост, сеа сум добра Д. Некако не ми стојат ко да даваат многу потпора, тоа ластичето внатре од прслукот ми стои ко да не ќе ме држи.
Е ова е веќе нешто друго, баш ќе ги ѕирнам. Иако, најдобро би ми било без ракави. Колку се во Sinsay? И маичкиве ми изгледаат убави.
Многу ми се допаѓа ноќницата од Sinsay.Од кај нас во Скопје ја зема? зашто гледам на страната пишува Online only, не знам дали ја има во продавниците кај нас и дали воопшто може кај нас да се нарача online?
Jas si zemav denes dve spavaci . Mozebi ke gi nosam i po doma mnogu mi se ubavi .... Inaku za majcki za doenje vakvi ke kupam od mk samo neznam kolku na broj da si kupam velam dve takvi dve takvi ili po tri Spavacite mi se od srbija
Луѓе вчера и денес осеќам некои звуци во десното уво, како бранови или како да работи машина за перење, синоќа ме стана од спиење мислев машината работи, сега ете пак осетив, што може да е? Нешто сериозно мис е уврте у глава, да не е поврзано со циркулација или проблеми со крвта.
И мене веќе неколку дена ми се случува истото, најчесто штом се разбудам од спиење и по некое време престанува
Да не ти е низок притисокот? Мене така знае да ми се деси од многу низок притисок.Ако имаш апарат дома измери, за да видиш дали е од тоа.Бап истото ми се случи пред некој ден, но само во едното уво, а после сите контроли, ддимери, хемостаза и крвна слика, знам дека се ми е во ред со крвта.
Може ќе се јавам утре на матичната да прашам, баш чудно, немам висок притисок или други проблеми, не знам од каде ова сега.