Живи и здрави да ти се мајка зајчињата мали , многу радости да ви носат ! А тебе брзо опоравување ти посакувам .
Abe i mene mi smeta neredot ama se otkazav izgleda. Eden den sredeno drugiot haos. Si vikam od sega da se naviknuvam na dve deca Mada kaj mene maliov ne rastura tolku ko porano sega pogolem e, po nekoja kolicka izvadeno i toa e. Kaj nas izgleda jas najvise rasturam zoato soprugot cel den e na rab, maliot vo skolo jas doma Ili deka ne se potresuvam ko porano padnalo pa trcaj odma da se krene do mrzata ke da e Isto i jas se tesam so vremevo, prolet, leto pa valjda ke se seta da razmrdame koski malku
@Kateruna da ste zivi i zdravi Ima li nekoj so karlicno bebe moeto e so glavceto gore,pa se spremam za carski rez ,nekako panika me faka inaku sum 36+3 ne veruvam deka ke se zavrti
@Kateruna честитки и да ти се живи и здрави бебенцата Денес нестрпливо ја чекаме @1209 Навивам и пуштам многу среќа набрзо да не израдуваш
Фала ви многу за одговорите. @IRBBB @Carolin. @lackygirl Ќе му дадам шанса уште ден-два на овие, 1000 ден ги купив, изгледа ќе ги фрлам А дали сте приметиле потемна столица од таблетите за железо? Јас овие што ги пијам се темно кафеави, денес имам потемна столица од вообичаено... Мир се нема
Потемна столица е нормално да се јави кога се прима железо. Не се секирај, тоа обично е нагласено и во упатството
Ништо не пишува на овие таблети, само состав и толку. Фала ти, само уште и дијареа ми фали и одма ги мавам во канта
Денес имам некој розев исцедок, можно е од вагиналниот преглед да е реакција. Друго ништо посебно. Си пешачам редовно преку ден да истерам дневна доза шетање, гледам да не се улежувам работам по нешто ситно дома и толку. Ни урми јадам веќе, нит маж ми го ловам по дома
Ајде ќе биде. Пилатес топка имаш? Јас се нишкам на неа. И со ананасот насекаде одам,по еден ананас дневно јадам.
Му тече на некој друг млеко од градите? Сите маици со флеки ми се секое сабајле веќе неколку дена се да прашам нормално ли е и заборавам
Имам и неа ја баталив ама ќе и се вратам и онака ми дреме во дневна, бар да ја искористам до крај. Ајде и кај тебе ситно се брои, дај боже брзо и лесно да си завршиш до термин
Нормално е после 20 и некоја недела да протекува млеко од градите. Ништо страшно. Мене не ми се случило и не се случува кај секој ама баш читав дека не е ништо невообичаено и не е знак за пораѓај и слично. Сигурно ќе ти се регулира, нема до крај да ти тече секој ден.