мене на градите тоест брадавиците како корупки почнаа да ми се прават како жолто. како закоравено млеко. ваљда млеко е
Кај мене исто е од кај 14та недела. @kikiritkaTa да од сите препарати за железо црн е изметот и претежно запек прават.
Pomagajte,nitu se spie nitu pomaga ni magnezium ni paracetamol..Poslednite 3- 4 dena mnogu bolki imam vo desnata noga mi se koci posebno navecer pred da legnam i koga stanuvam od spienje.Bolka strasna sto nemozam da ja mrdnam ni da se pomestam,vo tekot na denot popusta posle pak i nemozam se dvizam ni pak da lezam.30ta nedela sum ,3ta bremenost ama vakvo nesto prvpat osekam...
Јас уште немам новости, енос ме примија, еве си дремиме со мм, супер собичка имам, празен е оделот. Фала што ме мислите жени.
Денес бев на конторла 38+6 кај матичната и ми кажа дека едната бутна коска на бебето е помала во г.н Искрено ме исплаши многу Дали има некој слично искуство?
Mozebi ne izmerila ubavo. Jas bas ne se oslonuvam na merkite zosto mi se ima sluceno vo edna nedela preku nekoj den vo srbija da mi go izmerat taman a potoa vo mk da mi go izmerat pomalo. Sekoe oko razlicno meri a i mnogu zavisi i od postavenosta na bebeto. Ama ako ti e tolku misla pojdi i na vtoro mislenje
Pa iskerno planiram da odam utre do sega nisto mi nemase spomnato za toa mi padna cudno a i se ispalsiv.
Женски, ми треба совет, какво душече за креветче да зеам? Ги гледам бебецентар, бебехоум, енци менци, ама појма немам кое и какво….
I jas toj ke go kupam junior 2000 den e A imaat i aloe vera ama e duplo poskap. Ne gledam potreba da zemam tolku skap
Овој одлично се покажа, сега за бебе бр.2 ќе го користиме. Потврд е малку,така како што е препораката за бебиња. Инаку @Alishan30 и јас сум иста како тебе,многу пати сум се разбудила од кошмар дека сум прокрварила. Иако е се во ред на прегледите,сепак сум со мала доза на недоверба од 20та недела навака, баш затоа што во првата бременост овој период бев на мирување(скратен цервикс). Едвај дочекувам нареден преглед за да ми измерат должина и спремна сум да слушнам скратено,но не , добро ми оди досега.
Ние имаме од бебе хоум креветче и душече од алое, презадоволна сум, сега барав креветче као ново да зеам за во Австрија и на крај решив да ми ги испратат и душечето од Мк пошо замена гледам тешко би нашла.