Честито! Жив, здрав, цел живот да ве прави среќни! Брзо опоравување па после гушкања дома И јас сношти имав тешка ноќ, ме фати некој немир, нозете цело време ги мрдав, не можев да најдам позиција никако. Па ме болеше вагината, секое вртење офкав. Па се прошири болката на колкови, едно време имав таква болка ко реума на нозете, знаете кога сте болни и ве вијат коските, така нешо. Па ајде си поплакав пошо никако не ме собираше да се наместам за спиење. Па таман дремка, маж почна да рчи. Таман си заспал, стани за мочање. Катастрофа жива, ем сум ненаспана, ем уште ме боли долу, сеа и колковите ме болат, дали има крај ова. Се јавив кај бабицата таа па ми вика оди на базен попливај, малце да се ослободи телото од тежина. Нека доаѓа денот, ова не се трпи веќе.
Ма јок цтг-то исто како првото во 36 недела што ми го правеа, не мрда. Абер никаков. Следно одам во понеделник. Мислам кога ќе дојде денот да ми речат "Те задржуваме" нема да им верувам Фала што ме мислиш
Zdravo moze temava ne e za tuka no radi preselba moram da napisam pa izvinete ako smetate deka ne treba. Prodavam bebesko krevetce voopsto ne e koristeno za 5000 den so dusek i postelnina. Skopje no moze i po kargo.