Да не мислат на онаква пилатес топка? Има вежби што се прават на неа да се помогне при индуцирање пораѓај. Магнезиум мислам смееш до крај, мене ништо не ми рекоа за прекинување.
Jas sakam da pocnam da peram ovaa nedela i da ispeglam i da spakovam torba... Na 26 vleguvam vo 9 da mi bide gotovo toa da ne go mislam
Се во еден ден и исправ и испеглав еден куп алишта,постелнини,бањарки,тетри се живо.После ме фатија контракции па на дежурен ќе трчам, па ќе ме фатат ја незнам за стоп.Пери си пеглај си на тенане
На фрош омекшувач и прашак, а прашак земав за малава и ариел за бебиња што е. Земи и за флеки да си имаш
Прашак Персил Сензитив, го користам скоро две години за ќерка ми, и е супер Омекнувач не би ти препорачала да користиш на почеток
Девојки вие што проверувате ддимери и хемостаза на трансфузиологија, дали сте оделе покасно од терминот (часот) што ви е на упат? Имам термин на 19ти во 08:50, а сакам да отидам нешто покасно, околу 10. Да не ме вратат? Сум одела обично порано од термин и немало проблем, но сега се плашам да не ме вратат дека одам покасно.
Ариел течен сензитив за бебе, а омекнувач не користам иако 3 години има малиот. Исто планирам да терам и за девојчево.
Si kupiv ariel tecen prasok i lenor omeknuvac.... So izvinenie ama frosch mi mirisa kako sredstvo za dezinfekcija za wc. Ariel mnogu ubavo mirisa.
Ovoj ariel moze ne e striktno samo za bebe ama podobro nego... Auuu ne znam zeni kako vi se dopaga frosch mene mnogu odvratno mi mirisa i detergentot i omeknuvacot.
A za fleki sto koristis? Mene mi trebase sega ova da mu gi isperam rabotite a potoa toa ke se dokupi i od koga ke se rodi
Ова е уствари катетер, се става под цервиксот и се полни со физиолошки раствор, па се подува како балонче.Ствара притисок на цервиксот за да се отвори. Мислам дека е единствена форма на провокација со која може безбедно да те пуштат дома. Околу 24 часа го држат внатре, ако случајно испадне пред тоа значи дека процесот веќе започнал. Ваљда сакаат да пробаат се пред да те примат и да почнат со поагресивни методи.
Да мириса лошо и мене ми мириса затоа земав омекнувач и не мириса Фрошот туку Чикото.Јас го земав зошто е најприроден за почеток си реков па понатака ќе го сменам дефинитивно ако нема проблем со кожата.Инаку како сам по себе не ми се допаѓа како мириса.Следен ќе ми биде Персилот за бато си го користам него.