Се утепав вртејќи и не најдов слика на форумов.Кое шишенце да го земам во случај да не надојде млеко одма а да не би ми направело проблем за доење да се навикне на шише? Навистина се надевам и ќе дадам се од себе да ја дојам ама морам да имам спремно и шишенце.Гледам Филипс Авент го препорачуваат многу од вас ама незнам кое виолетово,плаво? Ќе сака некој да стави сличиња?
За бебе е Ариелов, има бебе на пакувањето, јас така си го рачунам. А мислам дека имаше и само со бебе на слика, и тој е убав. Или сина или млечно бела е течноста, ги користам и двата, зависи што ќе начекам. Персил исто користам бебешки за наши бели, но оној сув што е, не сум користела течен.
Inaku nesto gledav i se mislam.... Ste pravele masaza na perenium. Demek ubavo bilo i sansite za pukanje bile pomali. https://www.instagram.com/p/CJbsb87JFvu/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Ako nekoja e zainteresirana da razgleda
Ovie anti colic. Gi racunaat za najdobri ... Mene majka mi mi zede nekoe obicno ako nesto trgne po zlo so doenje ( nedaj boze ) pa ako treba ke kupam vakvo sigurno. Jas se nadevam deka ke uspeam da dojam
Не сум јас за ова.Уште па маж ми да ми прави како што читам коментари на постот ко што сум загорена 9 месеци ќе го силувам на лице место одма Нејсе царски ќе бидам јас секако не ми игра улога,да се насмееме
Ima li nekoj fetalen dopler? Ima li kaj nas nekade da se kupi? Ko sto sum luda mislam deka samo toa bi me smirilo dur ne pocnam da go osekam
Da znaes deka me nasmea, ama i jas bi go siluvala da treba toj da mi pravi vakva masaza. Pajazina fativ od avgust navamu,nisto od nisto
Истооо а го закачам само помини замини и ми вика еј не си ја барај бељата хаха ај ќе преживееме уште 2-3 месеци
Христос Воскресе за многу години да ни е празникот! Како сте мешиња? Јас овие два дена не можам од кревет да станам омалаксана сум дали времево ми смета или низок притисок не знам што е... Навечер киселини ме будат а до сега немав. Бебе се тегне, дури и ме боли И некако како со воздух сум полна не можам да ждригнам како во хранопроводот осеќам да ми е заглавен воздух многу непријатно чуство, дали ви се има десено? Ај доста се испожалив да ми препорачате некоја книга за бебе од 0 до 1 година да си купам?
Epa ne gledas youtube mums od Amerika oni si imaat doma i si go slusaat srceto na bebinjata. Slicno kako ultrazvuk ama bez slika.
Иста сум ме мрдам од кревет, а демек ќе средував нешто, од утре 36 влегувам,ни имам испрано нешто, ништо немам средено , вчера некои чудни болки имав, утре сум на контрола да видам што ќе кажат, маж ми паники го фаќаат, да не се породам а ништо не средено по дома
Разговарав со гинеколог за оваа тема зошто се мислев дали да го земам маслото на Веледа да почнам да масирам. Ми рече прво само во никој случај нема да можиш ако сакаш да го правиш баш така како што треба. И друго да се мачкаш со масло доле, биле идеални услови за привлекување на било какви бактерии. Така да се предомислив од идејата за ова.
Туку кажете со што се мачкате на стомак? Од пред некој ден осеќам многу ме чеша, и како да ми се вцрвува… Мачкам ова шо ви пуштам на слика. Почнав демек да мачкам и по два пати. Ама овие веќе и ми се при крај, тука ги нема, па на шо да се префрлам? Ме страв да не испукам да ме се напраам лом…
Ima mila bio oil vo mk gledav https://eliksir.mk/nega-zastita-apt...il-trudnici-strii-ten-tinejderi-brz-rast-koza https://kiwi.mk/product/bio-oil-maslo-60-ml/ Inaku jas koristam na eucerin i sum prezadovolna.
Јас за првото дури беше бебе користев од оние 2во1 прашак/омекнувач од Бекутан или Виолета, после кога почна да се флека од храна го почнав бебешкиот Ариел и омекнувач Бекутан, тогаш ми беше комбинација-ТОП. На самата дозерка од течниот Ариел имаш како рецки на долниот дел. Пред перење на самата флека ке капнев од ариелот и со тие рецките ке протриев и алиштата беа чисти, излегуваше се. Ова функционираше пред 4 год, сега планирам пак исто да земам, додуша имам време до октомври.
Мислам дека во состојба на бременост за се што ќе користиш во предел на интима или лекарства треба да е запознаен гинеколог. За пробиотик ќе си земеш лактоџин за вагинална флора,благо не внесувај ич,пиј млечни култури како кефир.