Mojov si mrda koga jadam, koga sum polulegnata na grb, na muzika reagira. A vo posledno cim stanam i toj pocnuva i navecer dosta se zurka ne mi dava da spijam
Уште сме во болница, ама резултатите се добри, утре треба да не пуштат Се стабилизиравме и си фативме ред. И ич не е страшно да знаете сите кои ви е прво, два дена додека се стабилизирате ќе биде тешко потоа ќе биде како да сте биле мајки и татковци цел живот. Само без стрес. Јас мислев дека сум најнемајчински тип пред ова, сегa сум изненадена Така да само храбро два дена и ќе знаете што правите.
Kako cuvstvuvate laznite kontrakcii? Kako i kade? Denes posle odnosi imam kako peckanje/ mrdanje ne znam kako da go opisam mnogu nisto na stomakov, dali taka izgledaat laznite kontrakcii?
Tuka od srbija. Mnogu ubavi raboti imaat. Sijat kako sto odbiras ti. Ogradicata, carsaf za krevet, jorgance i pernica cini 4500 denari plus kebence proletno poracav jas 1000 den. Malku se poskapi od onie od dukan ama e kako sto ti sakas. Skoro se spremno da go precekame nasiot mal gospodin pa da si spie vo ovaa ubavina. Neznam dali imaat isporaka za mk iskreno. https://instagram.com/kreativna_sovica?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Probano ne pomaga. Ke izdrzam uste malku cela bremenost izdrzav samo sto sega e nogu poloso zosto bebe mi stiska zeludnik.
Се породив и јас женички во 38+, сабајле во 03часот ми пукна водењакот во 19 часот завршив на царски не се отварав. Битно се помина океј се роди мојата принцеза❤️
Жива, здрава и од Бога благословена да е мајка. Ти што поскоро да си се оправиш и уживај во мекоста на ќерче. ❤️
Честитки мама живи и здрави да сте многу ми е мило што конечно ќе уживаш во најубавата улога што господ ти ја подари гушкајте се сега силно ве гушкаме и ние вас
Честитки да е жива и здрава ќеркичката тебе побрзо заздравување @Ma4eangor4e се стврднува цел стомак, се прави јак како камен и малку непријатно тешко се осеќам, после некое време поминува и омекнува пак стомакот, читав после 20та недела се јавувале, имс видеа и на тик ток пиши ќе видиш како изгледа.