Девојки дали ги знаете детергентиве за бебе, сензитив се без мирис во ДИМ маркети ги најдов 99 денари се???
Tije se germanski proizvodi jas go imam koristeno samo prasokot tendil i e super za ovije ne znam ama bi trebalo da se dobri Ako se istitite mene soprugot od germanija mi go nosese dokolku e originalot nema da zgresite
Честитки, жив и здрав.Ние со термините бевме ден разлика ако не грешам?И со породувањето сме тука некадеЧувајте се и уживајте
Примам по 2 клексани. На бебе стомачето му е помало за една недела, ама докторот рече океј напредува, но ќе следиме. Не ми спомна ништо друго и сега ми е мисла Во која недела ти се појавија лакуните? Кај тебе имаше ли подобрување од клексаните?
Порано ми се појавија мислам, ме следеа малце и ме исплашија дека порано ќе се породам примав и зреење во 30та недела, ама со лежење истерав до ,37ма. Слушај доктори кај мене и мало беше бебето затоа се плашеа на крај се добро испадна. Со лесно само
Здраво мамички. 40+2 сум мака мачам веќе 24 часа со контракции со болки на секои 5 минути, болно е скроз. Четири пати бев на ЦТГ денес и вагинално а само 3 прста отворена само пишувам да си олеснам на душава, не можам да спијам од болки а докториве ништо не ти е немаш многу.. ми се плаче. Вие за колку време се отворивте?
Девојки се породив и јас уште во петокот, се се случи многу брзо дури и во шок бев Инстант љубов е ова, не знам како да ја опишам. На сите ви посакувам лесна бременост и лесен пораѓај, се читаме во мајчински.
Чучњеви, движење по скали, туш направи со жешка вода, медај колкови.. спиење нема, тоа е, спиење тел кога ќе се олесниш првите два дена. Кај мене траеше 18ч, 10ч активно.
@Homme @Lavender13 Честитки жени, да сте живи и здрави и вие и бебињата и да ви ги исполнат животите со радост и љубов.