Земи флорадикс сируп. Почни одма и после пораѓај ќе си го допиеш. Нема болје препарат за железо, не прави запек, вкусно е и има б витамини и вит ц. Мене железото од 7 на 23 за 3 недели
Жени каде да најдам организатор за пелени со нормална цена? Исто сакам да ве прашам за собен термометар што покажува влажност(во нептун мислам гледав ама беше многу скап), за видеофон мислевме со два телефони да функционираме и со апликација. Ако имате предлог апликација да ми кажете или пак совет за бебифон/видеофон.
Se gledam seuste imam belo dole. Maticnava rece ako imam uste da zemam uste tri ama nekako sube mi e tolku. Neznam dali da gi zemam Acidosalus Simonida sto mi gi dade, ama tie se na prirodna baza nekoi ne se bas za kandida lecenje...
Разгледај си дигитален мерач, има во Анхоч. Има што кажуваат температура, саат, влажност и внатре и надвор. И од Анхоч имам купено и од Али имам нарачано, ми бркаат работа ептен. Не знам што да ти кажам. Мене Симонида ми даде Канестен 3 и после тоа Вагилакт пробиотски вагиналети, ми се исчисти.
Zdravo devojki. Sestra mi e 34 nedela I ctg I registrira bolki, ne mnogu golemi no sepak pocnuva nekoj proces, bebe e okolu 2700g I I predlozija zreenje flusteron mislam deka kazaa dve inekciii Sega,dve posle 24 casa.. nekoja so iskustvo bidejki gledam deka ne gi davaat tolku brzo inekciite neli e epten brzo za 24 casa
Sto da se jade vo ova vreme? Nekako pocna na sekoi tri cetiri saata da mi se prijaduva Ili gladna da si legnam? Sve si mislam ako sum gladna i bebe e gladno, a znam deka ne e taka
Solenki i dzem od sumsko voce Jas sea toa grickav... I mene pred spienje obavezno mi se prijaduva deka pijam.apcinja i odma mi se rovari po stomak gledam neso suvo da kasnam solenka, gricka ili lepce so kremsir. Ic ne pazam ovaa bremenost ama ko dupka da imam u zeludnik
Istoto i mene mi izleze, mislam hipertrofija znaci zgolemuvanje, ama neznam ne me fakaj za zbor. Sepak konsultiraj se so lekarot ako ti e na misla.